Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

Όταν αναφερόμαστε στο όνομα Jeep ή καθαρόαιμο 4×4 το μυαλό μας πηγαίνει στο θρυλικό Wrangler. Ένα Το συγκεκριμένο Jeep Wrangler έχει το χαϊδευτικό όνομα Gunther…σκληροπυρηνικό όχημα το οποίο στην τελευταία του γενιά μπορεί να κινηθεί άνετα τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με ένα λευκό Jeep Wrangler Rubicon και κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 3.6 λίτρων οι Νεοζηλανδοί Topher Richwhite και Bridget Thackwray επιχειρούν το γύρο του κόσμου.

Σύμφωνα με το πλάνο τους θα καλύψουν 350.000 χιλιόμετρα  και θα περάσουν από όλα τα μέρη του πλανήτη θέλοντας να δείξουν πως με το συγκεκριμένο μοντέλο μπορείς απλά να πας παντού!

Οι Νεοζηλανδοί Topher Richwhite και Bridget Thackwray βρίσκονται πάνω από 500 ημέρες στους... δρόμους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η προστασία του πλανήτη

Στόχος της ομάδας Expedition Earth είναι, εκτός των άλλων, να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την προστασία του πλανήτη. Όπως δήλωσε η Bridget Thackwray:

«Το Expediation Earth εστιάζει στο να προβάλει τη φυσική ομορφιά αυτού του πλανήτη. Παρουσιάζοντας τις απειλές που αντιμετωπίζει η Γη, αλλά και το πόσο εύθραυστο είναι το φυσικό μας περιβάλλον, θέλουμε να εμπνεύσουμε το κοινό να προστατεύσει τον πλανήτη μας».

 

Η διαδρομή που θα καλύψει το Jeep Wrangler με το ζευγάρι από τη Νέα ζηλανδία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης