Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πίστα Hungaroring της Ουγγαρίας, εκεί που κάθε χρόνο διεξάγεται αγώνας της Formula 1,
Ο Κρίτωνας Λεντούδης πίσω από το τιμόνι της Mercedes C11 ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου ο πρώτος αγώνας κλασικών αυτοκινήτων Hungaroring Classic.

Περισσότερα από 250 κλασικά αυτοκίνητα συμμετείχαν στην πρώτη αυτή συνάντηση που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και θα παραμείνει στην ιστορία καθώς ο Εθνικός Ύμνος της Ελλάδας ακούστηκε χάρη στην προσπάθεια και το πείσμα του συμπατριώτη μας, Κρίτωνα Λεντούδη. Ο Έλληνας οδηγός με μεγάλη εμπειρία από αγώνες αυτοκινήτου στο εξωτερικό, έτρεξε έχοντας στα χέρια του ένα πρωτότυπο Mercedes C11 του 1989 το οποίο χρησιμοποιούσε για δοκιμές και εξέλιξη, ο θρύλος της Formula 1, Michael Schumacher.

Δείτε το video με τον Έλληνα οδηγό Κρίτωνα Λεντούδη που χάρη στη νίκη που πέτυχε ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος στην πίστα του Hungaroring

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σπάνιο αυτοκίνητο – Το έτρεχε ο Schumacher
Το συγκεκριμένο μοντέλο που είχε εξελιχτεί από την Sauber είναι ένα από τα πιο σπάνια αγωνιστικά
Μόλις 6 μονάδες έχουν κατασκευαστεί στον κόσμο σαν το αυτοκίνητο που έτρεξε ο Έλληνας οδηγός!κλειστά μονοθέσια, καθώς έχουν παραχθεί μόλις 6 μονάδες. Οι τρεις βρίσκονται στο μουσείο της Mercedes και οι υπόλοιπες σε χέρια ιδιωτών, μεταξύ αυτών και του συμπατριώτη μας.

Έχοντας σημειώσει τους καλύτερους χρόνους στην κατηγορία Classic C, ο Κρίτωνας Λεντούδης οδήγησε υποδειγματικά, απέφυγε τα λάθη και ήταν αυτός που είδε πρώτος την καρό σημαία του τερματισμού ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!

Ο συμπατριώτης μας ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στον αγώνα της Ουγγαρίας και ο Εθνικός Ύμνος ακούστηκε στα μεγάφωνα του Hungaroring

Σε 140 χώρες
Ο αγώνας καλύφθηκε τηλεοπτικά σε HD και μεταδόθηκε σε 140 χώρες. Αξίζει να σημειώσουμε πως υπεύθυνος για την τηλεοπτική κάλυψη ήταν ένας ακόμη Έλληνας!

Ο λόγος για τον πολύ έμπειρο Αντώνη Αργυρόπουλο ο οποίος παίζει στα… δάχτυλα αθλητικές μεταδόσεις υψηλού επιπέδου.

Ο Κρίτωνας Λεντούδης που έτρεξε με Mercedes C11 ξεκίνησε από την πρώτη θέση και τερμάτισε στην... ίδια!
Η Mercedes C11 με την οποία συμμετείχε ο Έλληνας οδηγός έχει κατασκευαστεί σε μόλις 6 μονάδες ενώ έχει εξελιχτεί από την Sauber. Στα πλαινά διακρίνεται το όνομα του Michael Schumacher!

Ο Κρίτωνας Λεντούδης (δεξιά) γεμάτος ικανοποίηση από το αποτέλεσμα μιλά στον Αντώνη Αργυρόπουλου
Ο Αντώνης Αργυρόπουλος ήταν ο υπεύθυνος της τηλεοπτικής παραγωγής του αγώνα που 'ταξίδεψε' σε 140 χώρες!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης