Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πόσες φορές έχουμε γίνει μάρτυρες σε διάφορα βίντεο ή εικόνες αυτοκινήτων να κινούνται αντίθετα σε Όλα τα μοντέλα της Skoda θα είναι εξοπλισμένα με το σύστημα μέχρι το τέλος του 2021αυτοκινητοδρόμους ή απλούς δρόμους; Το θέαμα είναι τρομακτικό και πάντα μας σοκάρει γι’ αυτό λοιπόν η Skoda αποφάσισε να συμπεριλάβει ένα σύστημα προειδοποίησης όταν κινούμαστε σε αντίθετη κατεύθυνση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για μια εφαρμογή η οποία εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Bosch και θα έρθει στα αυτοκίνητα της Skoda με την μορφή εφαρμογής. Στο εξελιγμένο infotainment σύστημα θα υπάρχει η εφαρμογή Traffication η οποία θα συνεργάζεται με το GPS του οχήματος.

Ακόμα μια εφαρμογή με στόχο την αύξηση της ασφάλειας...

Η Bosch βρίσκεται σε συζητήσεις και με άλλα εργοστάσια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε πρώτη φάση το σύστημα θα ελέγχει τις εισόδους και τις εξόδους από χαρτογραφημένους Η εφαρμογή Traffication είναι διαθέσιμη στα Smartphone σε όλες τις χώρες της Ευρώπης από το 2018αυτοκινητόδρομους. Αν αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά θα ειδοποιήσει άμεσα τον οδηγό ότι κινείται σε λάθος κατεύθυνση. Το σημαντικό επίσης είναι ότι σε ειδοποιεί ακόμα και αν άλλο όχημα κινείται σε λάθος κατεύθυνση προκειμένου να είσαι ενημερωμένος για πιθανό κίνδυνο εμπρός.

Το σύστημα της Skoda θα τοποθετηθεί το πρώτο τρίμηνο του έτους στα μοντέλα Superb, Scala, Kamiq, Kodiaq και Karoq, ενώ μέχρι το τέλος του 2021 θα έχει τοποθετηθεί σε όλα τα μοντέλα της φίρμας.

Η Bosch είναι σε συζητήσεις και με άλλα εργοστάσια προκειμένου να τοποθετηθεί το σύστημα παντού για να ενισχυθεί η ασφάλεια όλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τετρακίνητη και εκπληκτικά ευρύχωρη η νέα Skoda Octavia Scout

Η limo της Skoda που δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας

H νέα Skoda Octavia RS των 245 ίππων ήρθε στην Ελλάδα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης