Νέο ελαστικό για SUV και MPV λανσάρει στην αγορά η Yokohama

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017, 21:15
Νέο ελαστικό για SUV και MPV λανσάρει στην αγορά η Yokohama

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       


H Yokohama κατασκευάζει ελαστικά από το 1917. Κουβαλώντας στην «πλάτη» της εκατό χρόνια To BlueEarth RV-02 φρενάρει καλύτερα στο βρεγμένο, κάνει λιγότερο θόρυβο ενώ προσφέρει και κράτημα... ιστορίας είναι σίγουρο πως τα προϊόντα της δεν είναι της... σειράς αλλά θεωρούνται κορυφαία.

Στην μεγάλη γκάμα των ελαστικών που διαθέτει έρχεται να προστεθεί το ολοκαίνουργιο BluEarth RV-02 το οποίο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες οχημάτων ελευθέρου χρόνου, Crossover και MPV.

Με τη νέα σύνθεση στο μίγμα της γόμας με double-silica & orange oil, το RV-02 παρουσιάζει σημαντικές περιβαλλοντικές επιδόσεις, μειώνει την κατανάλωση καυσίμου ενώ έχει πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής.


Αποδοτικό και όμορφο σχεδιαστικά το νέο BlieEarth RV-02

Εξελιγμένο σε πολλούς τομείς
Επιπλέον το Yokohama BluEarth RV-02 χαρακτηρίζουν οι επιδόσεις, ο υποδειγματικός χειρισμός και το κράτημα στο φρενάρισμα ακόμα και σε βρεγμένο οδόστρωμα, όπως και το χαμηλό επίπεδο θορύβου.

Να σημειώσουμε πως τα ελαστικά εισάγει στην Ελλάδα η εταιρεία Θεοχαράκης Α.Ε. που συνεργάζεται με την Yokohama από το 1957.Το νέο ελαστικό της Yokohama καλύπτει μεγάλη μερίδα της κατηγορίας των οχημάτων SUV και MPV

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017, 21:15