Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περιοδικό 4 Τροχοί ήταν και παραμένει ένα ξεχωριστό περιοδικό του ειδικού αυτοκινητιστικού Τύπου. Με Ένα περιοδικό που δεν είναι απλώς… περιοδικό αλλά τρόπος ζωής…άποψη, ιδιαίτερο τρόπο γραφής, βγήκε για πρώτη φορά στα περίπτερα πριν από μισό αιώνα  και δημιούργησε μία άλλη κουλτούρα. Πενήντα χρόνια μετά και παραμένει το μοναδικό περιοδικό που πωλείται αυτόνομο στα περίπτερα κάθε μήνα.

Για να το γιορτάσει, αυτόν τον μήνα κυκλοφορει με ένα επετειακό τεύχος 50 ετών, το οποίο είναι διαθέσιμο αυτόνομο ή μαζί με μία διπλή συλλεκτική και περιορισμένη έκδοση με το πρώτο τεύχος των 4 Τροχών (τυπωμένο σε ειδικό χαρτί μαζί).

Πενήντα χρόνια μετά και το περιοδικό 4 Τροχοί συνεχίζει δυναμικά την ενημέρωση για το αυτοκίνητο και όχι μόνο...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ιδανικό γκαράζ…

Για το αφιέρωμα στα 50 χρόνια του περιοδικού, η συντακτική ομάδα δημιούργησε το ιδανικό γκαράζ με Στις σελίδες των 4 Τροχών πάντα υπάρχει χώρος για αγώνες…εμβληματικά αυτοκίνητα από το 1970 μέχρι σήμερα.

Επίσης θα απολαύσετε τη συνύπαρξη με τις ΒΜW M3 E30 & M3 E46 CSL στην ανάβαση της Πάρνηθας, ένα αφιέρωμα στην… τορινέζικη κουζίνα με την οδήγηση των Fiat 500 D και Lancia Fulvia Series I Coupe Rallye 1.3, μια επική ενδοοικογενειακή αναμέτρηση στο… Διαφάνι με τις DS 7 Crossback E-Tense & DS 23 ie.

Στο κομμάτι των αγώνων, στο οποίο πάντα οι 4 Τροχοί αφιέρωναν πολλές σελίδες, την τιμητική τους έχουν τα 50 χρόνια του Ford Escort στους αγώνες ράλι και τα 70 χρόνια Ferrari στην Formula 1.

 

Τα περιεχόμενα του συλλεκτικού τεύχους Οκτωβρίου για τα 50 χρόνια...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης