Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

       



Οι καταστροφικές πυρκαγιές στο Μάτι Αττικής που κόστισε σε ανθρώπινες ζωές και περιουσίες ευαισθητοποίησε πολλούς συνανθρώπους μας αλλά και εταιρείες.

Όπως διαπιστώσαμε, ο καθένας από τη δική του μεριά θέλησε να προσφέρει ότι μπορούσε για να απαλύνει τον πόνο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δικαίωμα στην κλήρωση έχουν όσοι έχασαν το αυτοκίνητό τους στις καταστροφικές πυργαγιές στο Μάτι το περασμένο καλοκαίρι

Χωρίς σκέψη…

Η Teoren Motors B. Ν. Θεοχαράκης ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας προσφέρει 5 αυτοκίνητα…Από την πλευρά της η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Renault έδειξε από την πρώτη στιγμή την ανάγκη να προσφέρει στους πληγέντες.

Χωρίς σκέψη πάρθηκε η απόφαση να κληρώσει πέντε καινούργια αυτοκίνητα Clio καθώς είναι γνωστή η ευαισθητοποίησή της οικογένειας του Βασίλη Θεοχαράκη σε τέτοια θέματα.

Πλέον έφτασε η στιγμή για να γίνει η κλήρωση αυτών των αυτοκινήτων και με αυτό τον τρόπο να πάρουν έστω και λίγη χαρά οι συνάνθρωποι μας.

Πέντε συνάνθρωποί μας θα παραλάβουν μετά από κλήρωση ισάριθμα Renault Clio


Λήγει η προθεσμία

Για να γίνει αυτό θα πρέπει όσοι έχουν παραλάβει βεβαίωση διαγραφής του Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου
Η προθεσμία λήγει την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, στις 23:59τους από τις πυρκαγιές να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Renault (πατήστε ΕΔΩ) και να δηλώσουν συμμετοχή.

Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικά μέσα, μπορούν να προσέρχονται στις κεντρικές εγκαταστάσεις της TEOREN MOTORS Α.E. στο Περιστέρι, Λεωφ. Κηφισού 138-140 ή να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 210- 57 06 860.

Η προθεσμία υποβολής των συμμετοχών στην κλήρωση λήγει την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, στις 23:59.


Για να δηλώσετε συμμετοχή στην κλήρωση για τα πέντε καινούργια Renault πατήστε
ΕΔΩ

Η οικογένεια του Βασίλη Θεοχαράκη (στη φωτογραφία με την κόρη του Ντένη) δείχνει πάντα την ευαισθησία της σε τέτοια θέματα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης