Όσοι θέλουν να αποκτήσουν αυτοκίνητο με κινητήρα βενζίνης ή diesel είναι πλέον αρκετά ενημερωμένοι. Γνωρίζουν τα υπέρ και τα κατά του κάθε μηχανικού συνόλου και μπορούν να επιλέξουν Στην αγορά υπάρχουν και μεταχειρισμένα diesel με λίγα χιλιόμετρα. Απλώς θέλει… ψάξιμο!με γνώμονα τις πραγματικές τους ανάγκες.

Πολλοί όμως αγοραστές που χρειάζονται ένα πετρελαιοκίνητο όχημα καταλήγουν στην επιλογή βενζίνης είτε επειδή η επιλογή του diesel ξεπερνάει κατά πολύ τον προϋπολογισμό τους είτε διότι δεν είναι σίγουροι για το αν θα καταφέρουν να κάνουν απόσβεση τα επιπλέον χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την ομάδα του carwall.gr, έχει παρατηρηθεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον των χρηστών ιδίως τους τελευταίους μήνες για μεταχειρισμένα diesel το πολύ τεσσάρων ετών. Φαίνεται πως οι υποψήφιοι αγοραστές επιλέγουν ένα σχεδόν καινούργιο diesel επειδή διακρίνουν αρκετά πλεονεκτήματα συγκριτικά με τη βενζίνη:

  • έχουν λίγα χιλιόμετρα (ειδικά για τη διάρκεια ζωής ενός πετρελαιοκινητήρα)
  • παρόμοια τιμή με καινούργιο βενζίνης
  • άμεση απόσβεση χρημάτων καθώς γλυτώνουν το extra κόστος αγοράς καινούργιου diesel
  • διατήρηση υψηλής μεταπωλητικής αξίας λόγω της αυξημένης ζήτησης στη συγκεκριμένη κατηγορία αυτοκινήτων.

Η ομάδα του carwall.gr μας έδωσε και 8 ενδεικτικές αγγελίες σχεδόν καινούργιων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων diesel. Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για να μεταφερθείτε στην αντίστοιχη αγγελία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Peugeot 208 του 2015...
VW Polo του 2014
Renault Clio του 2016
Toyota Yaris του 2013...
Fiat Punto του 2013...
Dacia Duster του 2016...
Honda Civic του 2013...
SEAT Leon του 2015...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης