Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

      

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


H αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου αποτελεί σπαζοκεφαλιά για όλους όσους θέλουν να προχωρήσουν σε μία τέτοια κίνηση. Και αυτό διότι οι κομπίνες που γίνονται πάντα σε βάρος των πελατών είναι μεγάλες. Το πιο γνωστό πρόβλημα που υπάρχει αφορά τα γυρισμένα χιλιόμετρα καθώς Όσο ψάχνεις τόσο βρίσκεις καλές προσφορές ακόμα και σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα έχει αποδειχτεί πως ένα υπερβολικά πολύ μεγάλο ποσοστό οχημάτων που πωλούνται, έχουν πειραγμένο κοντέρ.

Τη λύση δίνουν ορισμένες εταιρείες που παρέχουν εγγύηση και έτσι ο πελάτης έχει το κεφάλι του ήσυχο για την πραγματική αξία του αυτοκινήτου που αγοράζει. Μία εξ αυτών είναι η dasweltauto, θυγατρική της «μαμάς» VW που παρέχει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με πραγματικά χιλιόμετρα και μάλιστα με εγγύηση. Τα καταστήματα dasweltauto βρίσκονται σε δεκάδες χώρες του κόσμου, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα.

Το συγκεκριμένο Polo έχει 24.000 χιλιόμετρα και πωλείται για 9.000 ευρώ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άμα ψάχνεις βρίσκεις!!!
Αναζητώντας μεταχειρισμένο αυτοκίνητο στο dasweltauto, είτε στο κανονικό είτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορείς να βρεις αυτοκίνητα με ελάχιστα χιλιόμετρα, σε πολύ καλύτερες τιμές συγκριτικά με ένα καινούργιο ή και αντίστοιχο μεταχειρισμένο, αμφιβόλου όμως ποιότητας και… προέλευσης! Φυσικά με όλες τις εγγυήσεις και πάνω από όλα με τα πραγματικά χιλιόμετρα.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκαμε VW Polo ενός έτους με 9.900 ευρώ και 13.000 χιλιόμετρα, Fiat Panda με 7.500 ευρώ κ.ο.κ. Από εκεί και πέρα, στην σχετική λίστα μπορείς να βρεις και αυτοκίνητα με λιγότερο απο 3.000 ευρώ!

Για να δείτε τη λίστα με τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα της VW αλλά και άλλων εταιρειών πατήστε ΕΔΩ

Fiat Panda του '12 με 7.500 ευρώ
Volvo με κινητήρα 1.800 κ.εκ. και τιμή 3.900 ευρώ

VW Jetta με 35.000 πραγματικά χιλιόμετρα και τιμή 11.500 ευρώ
Opel Corsa με 5.700 ευρώ
Το συγκεκριμένο Citroen C2 πωλείται αντί του ποσού των 3.700 ευρώ
Με 8.700 ευρώ πωλείται το VW up!
Skoda Fabia με 2.650 ευρώ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης