Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Renault Megane είναι ένα επιτυχημένο αυτοκίνητο σε παγκόσμιο επίπεδο που… μιλά από μόνο του. Αρκετοί το γνωρίζουν σαν όνομα, όμως δεν έχουν νοιώσει την οδηγική εμπειρία που προσφέρει όπως και την άνεση από τα τεχνολογικά gadget με τα οποία εφοδιάζεται η τελευταία γενιά.      

Το πίσω μέρος της τελευταίας γενιάς του Renault Megane...

Από 26 Ιουνίου
Αυτός είναι και ο λόγος που η εισαγωγική εταιρεία δίνει τη δυνατότητα, σε όλους και μέσα από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο Renault, να δοκιμάσουν και να ζήσουν την γαλλική εμπειρία. Συγκεκριμένα Η αγορά ενός Megane μπορεί να γίνει με χρηματοδοτικό πρόγραμμα και επιτόκιο 3.9%διοργανώνει τα Megane Open Days από τις 26 Ιουνίου έως και τις 8 Ιουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή την περίοδο το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά όλα τα προηγμένα συστήματα του μοντέλου, όπως το σύστημα πολυμέσων R-Link2 με την κάθετη οθόνη αφής των 8,7 ιντσών, αλλά και το αποκλειστικό σύστημα multisense που διαμορφώνει το χαρακτήρα του αυτοκινήτου σύμφωνα με τις προτιμήσεις του οδηγού.

Παράλληλα στα πλαίσια των Megane Open Days, θα ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων ένα ειδικό πλαίσιο προνομίων για την απόκτηση του γαλλικού μοντέλπυ, το οποίο εκτός των άλλων περιλαμβάνει χρηματοδοτικό πρόγραμμα με προνομιακό επιτόκιο 3,9%, καθώς και πέντε χρόνια δωρεάν εργοστασιακή εγγύηση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Renault Megane πατήστε ΕΔΩ

Το εσωτερικό του γαλλικού μοντέλου
Το ιδιαίτερο κλειδό του Megane
Πολύ ξεχωριστή σχεδίαση...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης