Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιβλητική, ογκώδης με πολλά κυβικά και άφθονα άλογα. Αυτή είναι η Ford Mustang, η οποία στην Με ένα πισωκίνητο muscle car απλά… παίζεις (συνέχεια)τελευταία της γενιά διατίθεται ακόμα και με μικρό κινητήρα (για τα δεδομένα ενός Muscle car) μόλις 2.3 λίτρων!

Ο σκοπός άλλωστε της αμερικάνικης φίρμας ήταν να δημιουργήσει το muscle car που θα μπορεί να αποκτήσει όχι μόνο ο… Αμερικάνος αλλά και ο Ευρωπαίος πολίτης και όπως αποδεικνύεται από τα νούμερα η πορεία της είναι εξαίσια.

Νοιώθεις όμορφα όταν οδηγείς το τέρας με τον κινητήρα των 5.0 λίτρων!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτοκίνητο που σε φτιάχνει
Η Ford Mustang όμως δεν είναι απλά ένα αυτοκίνητο που προκαλεί τα βλέμματα αλλά και τις αισθήσεις. Η έκδοση GT με τον κινητήρα των 4.951 κ.εκ. πωλείται 61.666 ευρώΌσο συμβιώνεις μαζί της τόσο… φτιάχνεσαι και δεν τη χορταίνεις. Στο δρόμο, στην πίστα, στην καθημερινότητα, είναι σίγουρο πως η διάθεσή σου θα αλλάξει. Ιδίως όταν έχεις στα χέρια σου την κορυφαία έκδοση GT με τον κινητήρα των 5.0 λίτρων και τους 421 ίππους τότε ο πόθος να την οδηγήσεις και να ακούσεις τη μελωδία από το V8 μοτέρ είναι πολύ έντονος.

Στο παρακάτω video, μπορείτε να δείτε μία από τις περιπτώσεις που θες ζήσεις όταν να συμβιώνεις με την Mustang. Να πατήσεις το γκάζι, να ακούσεις το μοτέρ και να φύγεις αφήνοντας λάστιχο στο δρόμο…

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ford Mustang πατήστε ΕΔΩ

Δείτε και θα… καταλάβετε

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης