Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To service στο αυτοκίνητό δεν είναι… εύκολη υπόθεση. Σπαζοκεφαλιά για κάποιους, χάσιμο χρόνου για άλλους. Σε κάθε περίπτωση αυτό που ενδιαφέρει τον ιδιοκτήτη είναι να γίνει σωστή δουλειά και να μην Αντί να περιμένεις μέχρι να ολοκληρωθεί το service πας για φαγητό που είναι πληρωμένο! Φιλοξενία αλά… Χαλκίδα.χαθεί χρόνος.

Οι περισσότερες αντιπροσωπείες προσφέρουν εγγύηση και άλλες αυτοκίνητο αντικατάστασης. Υπάρχουν όμως και πιο… πρωτότυπες ιδέες που σε βάζουν σε σκέψη και στο… τριπάκι να σκεφτείς πως πηγαίνοντας το αυτοκίνητο για συντήρηση μπορεί να περάσεις και καλά.

Ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι αυτό της Χαλκίδας. Οι άνθρωποι της τοπικής αντιπροσωπείας της Toyota θέλοντας να ικανοποιήσουν τους πελάτες τους και ιδίως αυτών που έρχονται από την Αθήνα, προσφέρουν φιλοξενία με μεζέδες σε ταβερνάκι στη Νέα Αρτάκη! Με λίγα λόγια, πηγαίνεις το αυτοκίνητό σου για service και αντί να περιμένεις, πηγαίνεις για φαγητό το οποίο στο έχουν κεράσει. Για όσους δεν το… πιστεύουν μπορούν να το διαπιστώσουν πατώντας ΕΔΩ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Service μετά του ωφελίμου δηλαδή!

    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης