Έχουμε δει μέχρι τώρα πολλά αυτοκίνητα, παλιά και καινούρια, να μετατρέπονται σε διάφορες εκδόσεις με Με τη βοήθεια της γεννήτριας μπορείς να έχεις αυτονομία 490 χιλιομέτρων.βάση την ηλεκτροκίνηση. Το τελευταίο που μας κίνησε την περιέργεια έρχεται από την Αγγλία και συγκεκριμένα από το Λονδίνο. Το γνωστό σε όλους LEVC μαύρο λονδρέζικο ταξί αποκτά νέες δυνατότητες χάρη στη φροντίδα που δέχτηκε από την ίδια την εταιρεία και όχι από κάποιον βελτιωτή.

Το LEVC μετατράπηκε σε έναν κανονικό τροχοκινούμενο και μάλιστα ηλεκτρικό έχοντας τη δυνατότητα να κοιμίσει τέσσερα άτομα. Μαζί με τον ηλεκτροκινητήρα, το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με έναν θερμικό κινητήρα 1.3 λίτρων, ο οποίος παίζει τον ρόλο της γεννήτριας. Με την μπαταρία των 31kWh μπορεί να διανύσει περίπου 100 χιλιόμετρα, ωστόσο με τη βοήθεια της γεννήτριας/κινητήρα η αυτονομία αυξάνεται στα 490 χιλιόμετρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε πολλά χρώματα και πλούσιο εξοπλισμό βγαίνει το ταξί της LEVC.

Κοιμίζεις τέσσερα άτομα μέσα, τους κάνεις και το δείπνο

Στο εσωτερικό βρίσκουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο κάμπινγκ με κουζίνα, καναπέδες και κρεβάτια. Το Τσουχτερή η τιμή του ταξί από το Λονδίνο.αυτοκίνητο μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερις επιβάτες και να τους κοιμίσει χάρη στην κουκέτα που δημιουργείται στο πάνω μέρος του LEVC. Στο κέντρο υπάρχει αναδυόμενο τραπέζι για να δειπνήσεις, ενώ εξωτερικά μπορείς να τοποθετήσεις τέντα για να βγάλεις τις καρέκλες και το τραπεζάκι σου έξω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντυπωσιακή είναι η λίστα με τα αξεσουάρ του LEVC, το οποίο μπορείς να το σχεδιάσεις όπως εσύ θέλεις. Η τιμή του παρ΄ όλα αυτά δεν είναι καθόλου δελεαστική καθώς ξεκινάει από τα 72.400€ και ανεβαίνει ανάλογα με τα αξεσουάρ που θέλεις να προσθέσεις στο αυτοκίνητο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνεις τις διακοπές σου με πολύ στυλ!

Κουζίνα ηλεκτρική στο εσωτερικό και αναδιπλούμενος καναπές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηλεκτρική η επόμενη γενιά του MX-5 της Mazda

Θέλετε να μάθετε τι είναι η ηλεκτροκίνηση;

Πρώτη επαφή με το Seat MO eScooter 125

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης