Έχεις το παλιό σου Land Rover στο γκαράζ και το βλέπεις να μαραζώνει καθώς δεν μπορείς να το Το Series IIA διαθέτει και σύστημα ανάκτησης ενέργειας από τα φρένα.χρησιμοποιήσεις; Η Everatti από τη Βρετανία σου έχει τη λύση καθώς μπορεί να μετατρέψει το Land Rover σου σε ηλεκτρικό για να το χαίρεσαι κάθε μέρα όποιος και αν είναι ο προορισμός σου.

Η Everatti παρουσίασε τη δική της έκδοση του ηλεκτρικού Land Rover Series IIA. Πρόκειται για ένα μοντέλο του 1961, το οποίο σήμερα θεωρείται πολύ σπάνιο και σίγουρα ανήκει στην πλέον κλασική σειρά της βρετανικής φίρμας. Εξωτερικά έχουν γίνει μικρές επεμβάσεις προκειμένου να διατηρηθεί η μορφή του μοντέλου, ωστόσο εσωτερικά έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φωτιστικά σώματα LED και θερμική κάλυψη στις μπαταρίες.

Εξαιρετική μετατροπή, αρκεί να σου περισσεύουν 175.000€

Βασικό στοιχείο του Land Rover της Everatti είναι ο κινητήρας. Το ηλεκτρικό σύνολο του μοντέλου έχει απόδοση Το κόστος φόρτισης είναι στα 10 ευρώ, ενώ, αν το γέμιζες καύσιμο, χρειαζόσουν 68 ευρώ!152 ίππους και 300Nm ροπής, διπλάσια δηλαδή από το αρχικό μοντέλο του 1961. Για την επιπλέον ισχύ έχουν γίνει αναβαθμίσεις στο πλαίσιο, τις αναρτήσεις και τα φρένα, ενώ υπάρχουν ενισχύσεις σε κάθε μεριά του πατώματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μπαταρίες δίνουν αυτονομία μεγαλύτερη των 160 χιλιομέτρων, ενώ τα 0-100Km/h έρχονται σε 13 δευτερόλεπτα. Στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινα καθίσματα, εξαιρετικό φινίρισμα και σύστημα ήχου με τεχνολογία Cubbu box. Η τιμή του Land Rover υπολογίζεται στα 175.000€ και οι παραγγελίες έχουν ξεκινήσει.

Αυτό είναι το αρχικό σχέδιο της Everatti για το ηλεκτρικό Land Rover.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Land Rover τιμάει το θρυλικό Camel Trophy

Πειραματίζεται με υδρογόνο η Land Rover

Αυτό είναι το κορυφαίο Range Rover Evoque

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης