Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Focus RS είναι το καθημερινό… υπερόπλο της Ford που σύντομα θα ξεκινήσει να πωλείται και στην Ελλάδα. Ήδη το πρώτο Focus RS βγήκε από τη γραμμή παραγωγής του Saarlouis στη Γερμανία, Κόλαση… δείχνει να είναι η νέα γενιά του Ford Focus RS γεμίζοντας χαρά τους φίλους της ταχύτητας αλλά και της μάρκας.

Το Focus RS είναι ένα από τα 12 νέα οχήματα υψηλών επιδόσεων που θα λανσάρει η Ford σε όλο τον κόσμο μέχρι το 2020. Το μοντέλο εξελίχθηκε από μία ομάδα μηχανικών της Ford Performance σε Ευρώπη και ΗΠΑ και εφοδιάζεται με ειδική έκδοση του νέου κινητήρα 2.3 λίτρων EcoBoost που αποδίδει 350 ίππους. Με επιτάχυνση 0 -100 km/h σε 4,7 δεύτερα, θα είναι το ταχύτερο σε επιτάχυνση Ford RS όλων των εποχών…

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε πως επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα το νέο Ford Focus RS

 
Νέα συστήματα…
Με τη νέα γενιά η Ford λανσάρει το καινοτόμο σύστημα τετρακίνησης Ford Performance All Wheel Drive με Dynamic Vectoring για αναβάθμισης της οδικής συμπεριφοράς, της πρόσφυσης και της ταχύτητας στις στροφές. Επιπλέον θα ιόνια διαθέσιμο με επιλέξιμα προφίλ οδήγησης (Drive Modes) – μεταξύ των οποίων το Drift Mode (Πρωτιά στη βιομηχανία) που επιτρέπει την ελεγχόμενη υπερστροφή ισχύος (drift) – και το Launch Control (Έλεγχος Εκκίνησης).

Από το Σεπτέμβριο που άρχισαν οι παραγγελίες, οι πελάτες έχουν ήδη κάνει πάνω από 3.100 παραγγελίες, ενώ άλλοι 250.000 έχουν διαμορφώσει ένα Focus RS μέσα από την σχετική εφαρμογή (configurator) στην ιστοσελίδα της Ford.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης