Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Από την Ιαπωνία ξεκίνησε να πωλείται το νέο Nissan GT-R με την κωδική ονομασία Nismo. Το ιαπωνικό Όταν ένα μοντέλο της Nissan συνοδεύεται με την όνομα Nismo τότε τα άλογα και οι επιδόσεις γίνονται εξωπραγματικές!super car διαθέτει νέο προφυλακτήρα κατασκευασμένο απόι ειδικά επεξεργασμένες ίνες άνθρακα ενώ οι εισαγωγές του αέρα έχουν σχεδιαστεί με σκοπό αφενός την βέλτιστη ροή του γύρω από το αυτοκίνητο και αφετέρου για την παροχή υψηλού επιπέδου κάθετης δύναμης.

Συνολικά, το νέο σχήμα του αυτοκινήτου παράγει περισσότερη κάθετη δύναμη από οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο παραγωγής της ιαπωνικής φίρμας, κάτι που με την σειρά του προσφέρει εξαιρετική σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες.

Βλέπεις την εικόνα και αφήνεις τη φαντασία σου να οργιάσει...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλλαγές και στην καμπίνα
Αλλαγές συναντούμε και στο εσωτερικό, όπως ισχύει με το επανασχεδιασμένο ταμπλό, το τιμόνι και το Με 600 ίππους το γκάζι γίνεται πιο… γλυκόκεντρικό υποβραχιόνιο. Ένα ακόμα αφοτρά μια νέα εντολή ελέγχου στην οθόνη της κεντρικής ανθροκονημάτινης κονσόλας, όπου επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό, χωρίς καν να χρειάζεται ο οδηγός να αγγίζει την οθόνη. Πρόκειται για ένα μοναδικό  χαρακτηριστικό που έρχεται να «λύσει» τα χέρια σε αυτούς που  ταξιδεύουν με υψηλές ταχύτητες.

Ο κινητήρας του GT-R Nismo έχει χωρητικότητα 3.8 λίτρων twin turbo και αποδίδει 600 ίππους. Συνδυάζεται με ένα 6τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και διαθέτει ένα ζεύγος υπερσυμπιεστών υψηλής ροής και μεγάλης διαμέτρου, που συναντώνται και στην αγωνιστική εκδοχή του αυτοκινήτου.

Για να δείτε λεπτομέρειες σχετικά με το Nissan GT-R πατήστε ΕΔΩ

Ολοκαίνουργιο Nissan GT-R με την υπογραφή της Nismo
Καθαρόαιμο super car...
H πίσω αεροτομή παράγει μέγιστη κάθετη δύναμη...
Αλλαγές στην εμπρός μάσκα...
Τα ελαστικά που φορά το GT-R είναι ειδικά φτιαγμένα γι' αυτό

Το όνομα και μόνο Nismo τα λέει όλα...

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης