Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κρις Μαλακός είναι 8 ετών και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στα 4,5 του χρόνια, όταν και απέκτησε το πρώτο του αγωνιστικό καρτ μάρκας CRG Puffo 50 cc.

Ο Κρις Μαλακός μένει μόνιμα στην Γερμανία και οι βλέψεις του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι πολύ ψηλές...

Με το καλημέρα κατάλαβε τι ήθελε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα άθλημα στο οποίο με το καλημέρα έδειξε πως δεν φοβάται να πατήσει το… γκάζι και στόχος του δεν είναι Όταν ο στόχος δεν είναι μόνο η συμμετοχή…απλά και μόνο η συμμετοχή. Το 2017 ο Κρις έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε διεθνή αγώνα, στην πόλη Ala της Ιταλίας στην ομώνυμη πίστα καρτ, στο Winter Cup Dai Trophy.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες λόγω καιρικών φαινομένων ο Έλληνας οδηγός κατάφερε να τερματίσει στη δεύτερη θέση, όντας μάλιστα ο μικρότερος από όλους τους συμμετέχοντες.

Έτοιμος για την εκκίνηση....

Όπου πάει ξεχωρίζει…

Οι καλές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα ήρθαν και σε άλλες αγωνιστικές συναντήσεις, όπως στον αγώνα του Lonato (Ιταλία), στην Adria (Ιταλία) όπόυ κατέκτησε τη δεύτερη και πρώτη θέση αντίστοιχα. Στον παγκόσμιο Το μέλλον θα είναι λαμπρό αν ακολουθήσει τις συμβουλές των ειδικών και  προπονητών….τελικό του Easykart στην Siena της Ιταλίας κατέκτησε την τρίτη θέση στο Pre-Final και την δεύτερη στο Final.

Το 2019 ο Κρις μπορούσε πλέον να συμμετάσχει βάσει των κανονισμών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Rotax Max, όπου και έκανε το ντεμπούτο του ως Rookie στην κατηγορία 8-12 ετών και πάλι ως ο νεότερος της κατηγορίας, όπου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις καθώς τερμάτισε σε όλους τους αγώνες εντός δεκάδας.

Η συνέχεια ήρθε τον Οκτώβριο του 2019 όπου έλαβε μέρος ως Guest Starter στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος της ADAC Kart στο Motodrom Hagen, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση τόσο στο Pre-Final όσο και στο Final.

 

Ακολουθήστε τον 8άχρονο Κρις Μαλακό στο Instagram πατώντας ΕΔΩ

 

Ο Κρις Μαλακός ξεκίνησε τους αγώνες καρτ στα 4,5 του...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης