Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για 6η συνεχή χρονιά η Bentley Motors, αναγνωρίστηκε ως κορυφαίος εργοδότης για την σημασία που δίνει ως προς τις συνθήκες εργασίας.

Το βραβείο παρέλαβε η βρετανική φίρμα από το Κορυφαίο Ινστιτούτο Εργοδοτών και δείχνει την έμφαση της Bentley για τη συνεχή βελτίωση και τις συνθήκες των 4.000 αφοσιωμένων εργαζομένων της εταιρείας.

H Bentley απαριθμεί στο δυναμικό της 4.000 εργαζομένους...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναγνώριση…
Για την βράβευση μίλησε ο Marlies Rogait, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για το ανθρώπινο δυναμικό: «Η διατήρηση του τίτλου ως κορυφαίος εργοδότης δεν είναι μόνο αναγνώριση για την δουλειά μας, αλλά και για τους συναδέλφους μας. Είμαστε πολύ περήφανοι για το  υψηλά εξειδικευμένο Οι εργαζόμενοι στην Bentley είναι παθιασμένοι με αυτό που κάνουν…εργατικό δυναμικό μας και δεσμευόμαστε ότι όλοι οι εργαζόμενοι θα έχουν κάθε δυνατότητα κι ευκαιρία να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους. Ο καθένας  στην επιχείρηση, από τους τεχνίτες στο εργοστάσιο, μέχρι την εκτελεστική ομάδα στο Διοικητικό Συμβούλιο, είναι απίστευτα παθιασμένοι με αυτό που κάνουν. Αυτό το πάθος για την επιτυχία, μας βοηθά στο να ενισχύσουμε τη θέση μας ως νούμερο ένα μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων στον κόσμο».

Η ετήσια διεθνή έρευνα που πραγματοποιεί το Κορυφαίο Ινστιτούτο Εργοδοτών – αναγνωρίζει τους κορυφαίους εργοδότες σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι παρέχουν άριστες συνθήκες εργασίας, καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ενισχύσουν συνεχώς τις διαδικασίες πρόσληψης καθώς και να γαλουχήσουν αλλά και να αναπτύξουν το ταλέντο των εργαζομένων σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησης.

Για να δείτε τη γκάμα των μοντέλων της Bentley πατήστε ΕΔΩ

Μεγάλη υπόθεση να εργάζεσαι σε ευχάριστο περιβάλλον...
Η Bentley είναι μία εταιρεία που επενδύει στους υπαλλήλους της...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης