Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εξέλιξη των καινούργιων αυτοκίνητων δεν αφορά μόνο τα μηχανικά σύνολα, τις αναρτήσεις και την σχεδίαση αλλά και άλλα συστήματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια αλλά και την τεχνολογία.

Πλέον, κάθε νέο μοντέλο εφοδιάζεται με πλήθος τεχνολογιών ενώ πολύ μεγάλη βαρύτητα δίνουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες στην εξέλιξη των φωτιστικών σωμάτων. Σκοπός η μέγιστη δυνατή ορατότητα τη νύχτα και η άνεση του οδηγού καθώς το «άναψε – σβήσε ανάμεσα στη μεγάλη και μεσαία σκάλα» είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό.


Δείτε την λειτουργία των φώτων LED στη νέα Mercedes E Class…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα… αυτόματα
Στην υπάρχουσα γενιά της Mercedes E Class γνωρίσαμε την αυτόματη μεγάλη σκάλα που επιτρέπει
To λανσάρισμα της νέας Mercedes E Class είναι προγραμματισμένο στην Ελλάδα στις 9 Απριλίουστον οδηγό να την έχει μόνιμα στη μεγάλη και αυτή όταν καταλαβαίνει πως υπάρχει απέναντι αυτοκίνητο να αλλάζει στην μεσαία κ.ο.κ.

Πλέον οι Γερμανοί κάνουν ένα ακόμα βήμα και εξελίσσουν ακόμα περισσότερα τα εμπρός φωτιστικά σώματα. Όπως θα δείτε στο παρακάτω video, τα φώτα από τη νέα γενιά της E Class που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο, θα είναι ιδιαίτερα εξελιγμένα. Συγκεκριμένα θα αποτελούνται από τρεις σειρές με συνολικά 84 φώτα τεχνολογίας LED. Όπως θα παρατηρήσετε η λειτουργία τους εξαρτάται από τις συνθήκες ενώ όλα γίνονται αυτόματα και χωρίς να ταλαιπωρείται ο οδηγός.

Για να δείτε λεπτκμέρειες σχετικά με την Mercedes E Class πατήστε ΕΔΩ

Εντυπωσιάζει η τεχνολογία στα φώτα τεχνολογίας LED της νέας γενιάς Mercedes Ε Class...
Αυτή είναι η νέα γενιά της Mercedes E Class που έρχεται στην Ελλάδα σε λίγες ημέρες...
Τοι εσωτερικό της E Class...
Αυτά είναι τα νέα φωτιστικά σώματα στη νέα γενιά του γερμανικού μοντέλου...
Η φωτογραφία αυτή είναι απόλυτα κατατοπιστική. Ο οδηγός έχει αναμμένα τα μεγάλα φώτα αλλά αυτά δεν 'τυφλώνουν' ούτε το αυτοκίνητο που βρίσκεται στο αντίθετο ρεύμα ούτε το προπορευόμενο όχημα...

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης