Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Στο φετινό ράλι Ακρόπολις δεν παρακολουθήσαμε μόνο τον αγώνα αλλά είχαμε την ευκαιρία και τη χαρά Η συγκεκριμένη πατέντα και όπως μάθαμε κάνει… θραύση στους αγώνεςνα γνωρίσουμε έναν αληθινό φίλο των αγώνων.

Ο λόγος για τον Σπύρο Ευαγγελόπουλο ο οποίος εκτελούσε χρέη «ενδιάμεσου» για την οργάνωση και βρισκόταν στην ειδική διαδρομή «Γραμμένη».

Όπως ο ίδιος μας είπε, είναι μέλος της Αγωνιστικής Λέσχης Λαμίας και καταλάβαμε από τη συζήτηση που κάναμε μαζί του πως είναι από τους καθαρόαιμους ρομαντικούς φίλους των αγώνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το σχετικό video και θα καταλάβετε για τι πατέντα μιλάμε…

Πρωτότυπο ραδιοκασετόφωνο…
Όπως θα δείτε και στο σχετικό video, ο Σπύρος Ευαγγελόπουλο είχε στήσει ένα μοναδικό σκηνικό για την περίσταση.

Εκτός λοιπόν από τα… βασικά που έπρεπε να έχει όπως γιλέκο, CB κ.ά. είχε στήσει Άμα έχεις μεράκι και ξέρεις τι κάνεις δημιουργείς μοναδικά πράγματα…ομπρέλα για τον ήλιο, καρέκλα και όπως διαπιστώσαμε είχε και ένα πρωτότυπο ραδιοκασετόφωνο που μάθαμε ότι κάνει θραύση κάθε φορά στους αγώνες.

Συγκεκριμένα είχε μεταμορφώσει ένα μπιτόνι (!) σε ραδιοκασετόφωνο, ενώ όπως θα δείτε έχει τοποθετήσει σε αυτό ηχεία, ακόμα και κεραία, ενώ ρεύμα παίρνει από μία μπαταρία αυτοκινήτου!

Ο Σπύρος Ευαγγελόπουλος μαζί με την πατέντα του!

Το έριξαν στο χορό…
Πρόκειται για μία ελληνική πατέντα την οποία όπως θα δείτε έχει και μεγάλη απήχηση στο φίλαθλο κόσμο. Στο video που θα παρακολουθήσετε εμφανίζονται και άλλοι φίλοι των αγώνων οι οποίοι όταν κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται το έριξαν στο… χορό.

Ο λόγος για τους Δημήτρη Γκόσιο, Σάκη Κακαβά, Γιάννη Μαρπίνη, Γιώργο Μπέτα, Σταμάτη Πανούση, Νίκο Σαπουτσή και Δημήτρη Λιονάκη.

Το μπιτόνι που μεταμορφώθηκε σε... ραδιοκασετόφωνο!
Αναμνηστική φωτογραφία από το 2018 ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις και την ειδική 'Γραμμένη'
Ο Σπύρος Ευαγγελόπουλος...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης