Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Τη δυνατότητα δοκιμής με το γκάζι τέρμα στο πάτωμα και μάλιστα με όλη τη γκάμα των μοντέλων της MINI που φέρουν την ονομασία John Cooper Works, δίνει η εισαγωγική εταιρεία των βρετανικών μοντέλων.

Συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα 16-18 Ιουνίου το λεγόμενο MINI JCW Workout 2017 θα βρίσκεται στο To MINI John Cooper Works επιταχύνει από στάση στα 100 σε 6.3 δευτ. και έχει τελική 246 χλμ./ώρα!Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (εγκατάσταση Softball) για να προσφέρει την κορυφαία οδηγική εμπειρία στους φίλους της μάρκας και της ταχύτητας.

Τα «τερατάκια» των 231 ίππων με το στήσιμο που θυμίζει αγωνιστικό καρ,τ θα μπορούν να οδηγήσουν όσοι εκδηλώσουν ενδιαφέρον, έχοντας μάλιστα στο πλευρό τους εκπαιδευτές οδήγησης, με σκοπό, όχι μόνο να γευτούν την αίσθηση της ταχύτητας αλλά και να βελτιώσουν τις ικανότητές τους ικανότητες πίσω από το τιμόνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από αριστερά η γκάμα των μοντέλων MINI που έχουν την υπογραφή John Cooper Works: Cooper, Cabrio, Clubman και Countryman

Πολύ απλή η συμμετοχή
Για λάβετε μέρος στην δοκιμή με τα κορυφαία ΜΙΝΙ JCW, MINI Countryman JCW , MINI Clubman JCW και MINI JCW Cabrio θα πρέπει να συμπληρώσετε την σχετική φόρμα και απλά να περιμένετε να επικοινωνήσουν μαζί σας για να λάβετε μέρος στην εκδήλωση!


Για να κλείσετε το test drive με τη γκάμα των μοντέλων John Cooper Works πατήστε
ΕΔΩ

Πάρτε.. γεύση από το MINI JCW Workout 2017 που θα επισκεφτεί πολλές χώρες…

Το ΜΙΝΙ JCW

Το MINI JCW Cabrio
Το MINI Clubman JCW
Το MINI Countryman JCW
Το εσωτερικό ενός MINI (Cooper) που συνοδεύτεται με το λογότυπο JCW

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης