Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα στις 19:00 και συγκεκριμένα στην Θηβών 80 στο Περιστέρι, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια ενός νέου ολοκληρωμένου συγκροτήματος αυτοκινήτων. Πρόκειται για το “Kirkos 4 your car”, του Κώστα Κύρκου που ετοιμάζεται να προσφέρει νέα δεδομένα στο κομμάτι του after sales δίνοντας έμφαση στην Με τιμές…. εποχής και εξυπηρέτηση προ κρίσης εξοπλίζεται η πρότυπη μονάδα αυτοκινήτου του Κύρκου Junior…ποιότητα, την αξιοπιστία και την φιλικότητα στον πελάτη.

Η επιτυχημένη συνταγή των τελευταίων δεκαετιών με το φανοποιείο “Kyrkos”, με την ποιοτική και προσιτή εργασία θα ακολουθηθεί και στο νέο κατάστημα στο οποίο ο καθένας θα μπορεί να βρει και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Άλλωστε το όνομα και μόνο του Κώστα και του Δημήτρη (γνωστός από τους αγώνες ως Κυρκος Junior) Κύρκου, θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς στο κομμάτι του after sales.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα γίνει του.. Κύρκου στα εγκαίνια!
Σε αυτό θα μπορεί ο καθένας να κάνει service, έλεγχο ΚΤΕΟ, να επισκευάσει ζημιές (μικρές και μεγάλες) και να ζητήσει συμβουλές για βελτιώσεις.

Στα εγκαίνια που θα γίνουν σήμερα το απόγευμα αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους εκατοντάδες φίλοι του αυτοκινήτου καθώς αναμένεται να… βουλιάξουν την Θηβών! Να σημειώσουμε πως για τους φίλους του ποδοσφαίρου θα υπάρχει και τηλεόραση για το σημερινό ματς Champions League.

Εικόνα από το χώρο του service...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης