Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ανάγκες των καταναλωτών αλλάζουν με γοργούς ρυθμούς. Όσο περνά ο καιρός τόσο οι υποψήφιοι Οι εποχές αλλάζουν μαζί και τα αυτοκίνητααγοραστές ενός αυτοκινήτου ψάχνουν διαφορετικά πράγματα, συγκριτικά με όσα αναζητούσαν στο παρελθόν.

Για παράδειγμα, πριν από 20 χρόνια δεν ήταν σίγουρο πως ένα αυτοκίνητο θα διαθέτει στάνταρτ air condition ή ηλεκτρικά παράθυρα. Πλέον δεν υπάρχει περίπτωση να δεις καινούργιο αυτοκίνητο χωρίς αυτά τα χαρακτηριστικά. Δέκα χρόνια πριν, τα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας άρχισαν να κάνουν πιο συχνά την εμφάνισή τους ενώ σήμερα θεωρείται δεδομένο πως τα έχουν.

To Honda e είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τεχνολογία και μεγάλες οθόνες

Όπως πάει η κατάσταση, τα στάνταρτς αλλάζουν και η τεχνολογία κάνει πολύ αισθητή την παρουσία της στα Το Honda e θα έρθει στην Ελλάδα τον Οκτώβριοσύγχρονα αυτοκίνητα. Πλέον οι μεγάλες οθόνες αφής, η συνδεσιμότητα και τα ηλεκτρονικά συστήματα είναι τα νέα… έξτρα του αυτοκινήτου και σίγουρα αυτά θα γίνουν στάνταρτ, σύντομα

Ένα τρανταχτό παράδειγμα αφορά στο νέο μοντέλο της Honda με την κωδική ονομασία “e”. Το συγκεκριμένο είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο το οποίο όπως θα διαπιστώσετε, σχεδιαστικά, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, μας θυμίζει… κάτι πολύ προχωρημένο.

Εσωτερικό... σύγχρονου αυτοκινήτου (στη φωτό το Honda e)

Ψηφιακός κόσμος

Ιδίως η καμπίνα των επιβατών με τις τεράστιες οθόνες που καλύπτουν το πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας από τη μία πλευρά έως την άλλη μας ταξιδεύουν σε έναν ψηφιακό κόσμο.

Αν νομίζετε πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ένα ακόμα.. πρωτότυπο, σας ενημερώνουμε πως από τον ερχόμενο Οκτώβριο θα είναι διαθέσιμο ακόμα και στην Ελλάδα!

 

Μέχρι τέλος του έτους θα το δούμε στους ελληνικούς δρόμους...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης