Η Jaguar ανανέωσε όλη την γκάμα των E-Type μοντέλων της για το 2021 και μάλιστα έδωσε στο κοινό και μια Την έκδοση R-Dynamic Black την έχουμε δει και στα F-Typeνέα έκδοση. Πρόκειται για την E-Pace R-Dynamic Black η οποία έχει κυρίως αισθητικές αναβαθμίσεις στο εξωτερικό και το εσωτερικό του SUV δίνοντάς του ένα αξιόλογο φρεσκάρισμα για τη νέα χρονιά.

Στο εξωτερικό του αυτοκινήτου συναντάμε νέους τροχούς 19 ιντσών σε γκρι χρώμα, φυσικά με τις κόκκινες δαγκάνες φρένων στο εσωτερικό να δίνουν μια σπορ χροιά στο E-Pace. Η οροφή είναι πανοραμική και σε μαύρο χρώμα έχουν βαφτεί οι γρίλιες, οι καθρέπτες και οι αεραγωγοί. Στο εσωτερικό έχουν νέα δερμάτινα καθίσματα, σύστημα ασύρματης φόρτισης του smartphone, σύστημα Pivi Infotainment της Jaguar Land Rover 12,3 ιντσών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κορυφαία έκδοση του E-Pace έρχεται με κινητήρα 200 ίππων ήπια υβριδικό.

Σύστημα καθαρισμού του αέρα της καμπίνας από τη Jaguar

Στον εξοπλισμό συναντάμε επίσης και το νέο σύστημα Cabin Air Purification της Jaguar το οποίο είναι ικανό Το E-Pace διαθέτει και ενεργές αναρτήσεις στον προαιρετικό εξοπλισμό.να φιλτράρει τον αέρα της καμπίνας των επιβατών και να απομακρύνει κάθε τι βλαβερό για τον οργανισμό. Ακόμα και τις δυσάρεστες οσμές μπορεί να καταπολεμήσει το σύστημα προσφέροντας πάντα φρέσκο, καθαρό αέρα στους επιβάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας της έκδοσης R-Dynamics είναι ο γνωστός ήπια υβριδικός δίλιτρος diesel ο οποίος αποδίδει περίπου 200 ίππους. Συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9 σχέσεων και είναι εξοπλισμένο με το σύστημα Configurable Dynamic το οποίο επιτρέπει στον οδηγό να ρυθμίσει την απόκριση στο γκάζι και στο κιβώτιο ταχυτήτων. Η τιμή της νέας έκδοσης φτάνει τα 47.500€.

Πολυτελές εσωτερικό με δύο οθόνες πλήρως ρυθμιζόμενες για να τις φέρει στα μέτρα του ο οδηγός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό είναι το κορυφαίο Range Rover Evoque

Έκανε την εμφάνισή της στις ελληνικές αντιπροσωπείες η νέα Jaguar F-Pace

Η Jaguar ανοίγει νέο κεφάλαιο στην ιστορία της

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης