Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας έχει μετατρέψει τους μεγάλους δρόμους στις πόλεις σε… πίστες, με αποτέλεσμα Όταν πέφτει η νύχτα και σταματά η κυκλοφορία οι δρόμοι μετατρέπονται σε πίστες…αρκετοί οδηγοί να αναπτύσσουν πολύ ψηλές ταχύτητες βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές τους αλλά και των γύρων τους. Αυτός είναι και ο λόγος που τις τελευταίες εβδομάδες η Τροχαία βρίσκεται στο… πόδι και δεν συγχωρεί τέτοιου είδους παραβάσεις.
 
Όπως θα δείτε χαρακτηριστικά στο video – ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Βαγγέλη Γκούμα που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο αναβάτης μίας μοτοσικλέτας προσπερνά το μπλόκο της Τροχαίας χωρίς να σταματήσει. Η αντίδραση των ανδρών της Τροχαίας που περιμένουν με αναμμένες μοτοσικλέτες είναι άμεση και όπως θα παρατηρήσετε δεν χάνουν ούτε δευτερόλεπτο ξεκινώντας την καταδίωξη.

Λίγο αργότερα ακινητοποιούν τον αναβάτη και του βεβαιώνουν παράβαση. Σε άλλον έλεγχο σταματούν αναβάτη που οδηγούσε με 168 χλμ./ώρα, όπως και οδηγό αυτοκινήτου που πιάστηκε να κινείται με 130 χλμ./ώρα όταν το όριο στο συγκεκριμένο σημείο είναι τα 70χλμ./ώρα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Στα άδυτα της νυχτερινής Αθήνας εκεί που γίνονται αυτοσχέδιοι αγώνες…

 

Για να δείτε το σχετικό ρεπορτάζ πατήστε ΕΔΩ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης