Το όραμα της Canoo για τις μετακινήσεις του μέλλοντος δεν έχει όρια. Η μικρή εταιρεία από το Λος ΆντζελεςΤο φορτηγό της Canoo θα κοστίζει περίπου 30.000€! πειραματίζεται στα οχήματα μεταφορών προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα φορτηγό το οποίο να μπορεί να προσαρμοστεί σε πολλές διαφορετικές συνθήκες διαθέτοντας παράλληλα την απόλυτη αποτελεσματικότητα στην κατηγορία.

Γι’ αυτό η φίρμα εξελίσσει το δικό της φορτηγό μεταφορών το οποίο θα έχει δύο στόχους. Να είναι πολύ οικονομικό και ταυτόχρονα να μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα στον κάθε εργασιακό τομέα. Δυνατά σημεία του ηλεκτρικού φορτηγού είναι η ικανότητα φόρτωσης η οποία είναι κατά 30% μεγαλύτερη από τα υπάρχοντα μοντέλα της αγοράς, η μείωση του κόστους και η προσαρμοστικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ότι μπορείς να φανταστείς μπορεί να το κάνει το Canoo

Πρωτοποριακό σύστημα Steer-by-Wire από τη Canoo

Εκπληκτικό είναι το σύστημα Steer-by-Wire. Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο επιτρέπει τη μετακίνηση Μπορείς με 100 δολάρια να κάνεις δωρεά και να μπεις στη λίστα προ παραγγελιών του Canooτου τιμονιού σε πολλά σημεία της καμπίνας του φορτηγού προκειμένου να δημιουργήσει χώρο για πολλαπλές χρήσεις. Με λίγα λόγια το τιμόνι συνδέεται με ένα καλώδιο με τους τροχούς και όχι με τη γνωστή κολώνα. Οι κινητήρες είναι τοποθετημένοι σε κάθε τροχό και οι μπαταρίες στο πάτωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το φορτηγό της Canoo πραγματικά μας δείχνει το μέλλον στον τομέα των μεταφορών. Τα πρώτα οχήματα θα είναι έτοιμα στο τέλος του 2022, κάτι που σημαίνει ότι το μέλλον δεν απέχει πολύ.

Βίντεο παρουσίασης του Canoo Multi Vehicle

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ηλεκτρικό Canoo έχει μέχρι και κρεβάτι!

Η General Motors ξεκινά την ηλεκτρική της επανάσταση με οδηγό την… Νορβηγία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης