Κάνε δικό σου ένα από τα θηρία του Ken Block

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021, 20:03
Κάνε δικό σου ένα από τα θηρία του Ken Block

Αυτή είναι μια σπάνια ευκαιρία να αποκτήσεις ένα από τα οχήματα με τα οποία έκανε τρελά πράγματα ο Άλμα 52 μέτρων έχει πραγματοποιήσει αυτό το Impreza...διάσημος οδηγός αγώνων Ken Block. Όλοι έχουμε παρακολουθήσει κάποια στιγμή τον διάσημο Αμερικανό να οδηγεί διάφορα ειδικά σχεδιασμένα αυτοκίνητα σε απίστευτες διαδρομές "ζωγραφίζοντας" σε άσφαλτο και χώμα.

Σε μια ανάρτησή του στο Facebook τη Δευτέρα, ο Ken Block ανακοίνωσε πως βγάζει σε δημοπρασία ένα πολύ ξεχωριστό αυτοκίνητο. Πρόκειται για το αγωνιστικό Subaru Impreza WRX STi του 2002 με το οποίο ο Αμερικανός το 2006 είχε πραγματοποιήσει άλμα 52 μέτρων (!) για λογαριασμό του Discovery Channel.

Δίλιτρος κινητήρας boxer προδιαγραφών Group N

Μέχρι τις 3 Μαρτίου η δημοπρασία

Ο Block δεν μασάει τα λόγια του αναφέροντας πως δεν πρόκειται για αυτοκίνητο με "λίγα χιλιόμετρα, Ο Block αναφέρει πως δεν είναι το αυτοκίνητο που πήγαινα στην εκκλησία τις Κυριακές...φυλαγμένο σε γκαράζ" και άλλα τέτοια, αλλά έχει τεράστια ιστορία και θεωρείτε πλέον ένα από τα κλασικά αγωνιστικά αυτοκίνητα Ράλι παγκοσμίως. Το Impreza είναι εξοπλισμένο με τον 2λιτρο boxer κινητήρα προδιαγραφών Group N, με αγωνιστικό 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, αναρτήσεις και φρένα ειδικών προδιαγραφών.

Η τιμή εκκίνησης είναι 43.000€ και η δημοπρασία λήγει στις 3 Μαρτίου. Προλαβαίνεις...

Το άλμα 52 μέτρων του Ken Block με το Subaru

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατάβαση σε πίστα σκι με... αγωνιστικό αυτοκίνητο

Subaru Impreza ρυμουλκεί νταλίκα στον πάγο!

Οι άνθρωποι είναι… θεοπάλαβοι!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021, 20:03