Τις προηγούμενες εβδομάδες έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στο νέο hyper car της Mercedes με την ονομασία Project One. Το γερμανικό… τέρας που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Φρανκφούρτης Τυχεροί μόνο 275 πελάτες σε όλο τον κόσμο!!!συγκέντρωσε πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Με εντυπωσιακή σχεδίαση και εφοδιασμένο με… αμέτρητη τεχνολογία το Project One κοστολογείται στα 2,275 εκατομμύρια ευρώ ενώ μόλις 275 θα είναι οι τυχεροί που θα το αποκτήσουν. Το πανάκριβο μοντέλο διαθέτει πραγματικά απίστευτες επιδόσεις που παραπέμπουν στην Formula 1. Άλλωστε από εκεί έχει μεταφερθεί όλη η τεχνολογία καθώς σε συνεργασία, των μηχανικών της ομάδας της F1 και των συναδέλφων τους στην AMG, γεννήθηκε το Project One.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάρτε… γεύση από το εντυπωσιακό hyper car!!!

H F1 στους δρόμους…
Αυτός είναι και ο λόγος που η εικόνα στην κεντρική φωτογραφία μοιάζει ψεύτικη και με στοιχεία που δεν Μήπως να πάμε σε οφθαλμίατρο ή… ψυχίατρο;συμβαδίζουν με την πραγματικότητα αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινά! Για να μπείτε στο… νόημα, η κινητήριος δύναμη προέρχεται από τα μονοθέσια της Formula 1, γεγονός που μεταφράζεται, σε V6 κινητήρα turbo χωρητικότητας 1.6 λίτρων, δύο ηλεκτροκινητήρες και σύστημα KERS!

Στο… ρεζουμέ και όπως βλέπετε από την φωτογραφία, το Project One ξεπερνά τους 1.000 ίππους, έχει 0-200 κάτω από 6 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του ταχύτητα ξεπερνά τα 350 χλμ./ώρα!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απίστευτα πράγματα…

Και για να σας… φύγει τελείως η απορία πατήστε ΕΔΩ στην επίσημη ιστοσελίδα της Mercedes AMG

Μονοθέσιο της Φormula 1 και Project One φορούν τον ίδιο... κινητήρα!
Καθαρόαιμο hyper car!!!
To πιλοτήριο του Mercedes Project One

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης