Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την παράδοση που θέλει την Jeep να δίνει πάντα βροντερό παρών στην Αράχωβα συνεχίζει και εφέτος η θρυλική μάρκα. Από τη δεκαετία του ‘90, οπότε και ιδρύθηκε το Jeep Camp, έχει προσφέρει απίθανες Για να καταλάβεις τις δυνατότητες ενός Jeep πρέπει πρώτα να το δοκιμάσεις!4Χ4 εμπειρίες σε χιλιάδες οδηγούς και φίλους της περιπέτειας.

Από τις 22 Δεκεμβρίου το Renegade βρίσκεται στο Jeep Camp που έχει ανοίξει τις πύλες του, τις… λακκούβες, τα εμπόδια και περιμένει όλους τους επισκέπτες να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία οδήγησης εκτός δρόμου. Το Jeep Headquarter  στο Λιβάδι διαθέτει δικό του χώρο στάθμευσης, αλλά και χώρους όπου μπορούν οι επισκέπτες να απολαύσουν τον καφέ τους, βλέποντας παράλληλα σε μεγάλα videοwall εικόνες με το Renegade.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δοκιμή και κλήρωση για ταξίδι!

Το test drive γίνεται δωρεάν με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών και δίνει τη δυνατότητα σε όσους συμμετάσχουν να μπουν σε κλήρωση με έπαθλο δύο προσκλήσεις για να ζήσουν από κοντά το πάθος ενός αγώνα της Juventus στο Τορίνο, με όλα τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής πληρωμένα!

Ημέρες λειτουργίας:  Σάββατο, Κυριακή και αργίες
Σημείο συνάντησης: Jeep Camp – Headquarter στον δρόμο προς το  Λιβάδι
Τηλέφωνο επικοινωνίας:  0030 6936 532754

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Jeep Renegade πατήστε ΕΔΩ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης