Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Tesla ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες τη δραστηριότητά της στην ελληνική αγορά με πολύ διστακτικό, όπως φάνηκε, τρόπο. Με μία παρουσία στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, κάτι που είχαμε γράψει πολύ πριν γίνει γνωστό, η αμερικανική φίρμα ξεκίνησε και επίσημα τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα.

Ήταν μία κίνηση που ακολουθεί η μάρκα στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, καθώς ο διαδικτυακός της τόπος αποτελούσε και αποτελεί το βασικό «κατάστημα», όπου μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να αποκτήσει το δικό του καινούριο αυτοκίνητο.

Τα Tesla πάνω στην νταλίκα έξω από την πύλη Γ2 στο λιμάνι του Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κανονικά οι παραγγελίες

Παρ’ όλα αυτά, τα αυτοκίνητα της μάρκας κυκλοφορούσαν στην Ελλάδα, καθώς υπήρχαν πολλοί που τα Τα Tesla που ήρθαν είναι τα πρώτα που έφερε η εισαγωγική εταιρεία…έφεραν είτε μόνοι τους είτε με τη βοήθεια κάποιου εμπόρου αυτοκινήτων. Εδώ και λίγους μήνες πάντως, οι πωλήσεις ξεκίνησαν επίσημα, οι παραγγελίες προχώρησαν και πλέον οι πελάτες αναμένουν να παραλάβουν τα καινούρια τους οχήματα.

Αν και η μάρκα έχει κάνει γνωστό πώς πουλάει αυτοκίνητα, δεν έχει κάνει το ίδιο γνωστό πού γίνεται το service, πού γίνεται η φανοποιία κ.ο.κ. Πρόσφατα μάλιστα, ιδιοκτήτης αυτοκινήτου της Tesla που ενεπλάκη σε ατύχημα αναγκάστηκε να το στείλει για επισκευή στην Ιταλία.

Η νταλίκα που μετέφερε τα Tesla στον χώρο "αποθήκευσης".

Ήρθαν 13 αυτοκίνητα

Όλα τα παραπάνω όμως αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά, καθώς τα πρώτα αυτοκίνητα της επίσημης Ο χώρος που θα γίνεται το service και η φανοποιία βρίσκεται στη Νίκαια…αντιπροσωπείας έφτασαν στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του zougla.gr, πριν από λίγες ημέρες έφτασαν με νταλίκες 8 αυτοκίνητα της Tesla και πριν από 3 ημέρες με πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά. Αυτοκίνητα που αφορούν σε παραγγελίες Ελλήνων και αυτοκίνητα που ήρθαν από την Ολλανδία και το σημείο όπου γίνεται η παραλαβή και διανομή των οχημάτων, στις χώρες της Ευρώπης.

Από εκεί και πέρα, ήδη έχει γίνει συμφωνία με εταιρεία που βρίσκεται στη Νίκαια προκειμένου να αναλάβει το service και τη φανοποιία των αυτοκινήτων. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες, στον ειδικό χώρο που έχει φτιαχτεί θα υπάρχουν και ειδικά μηχανήματα της Tesla τα οποία έχει φέρει η ίδια η μάρκα και δεν αφορά σε επένδυση της ελληνικής εταιρείας με την οποία θα συνεργαστεί. Όπως θα δείτε στο συγκεκριμένο βίντεο, τα πέντε Tesla μεταφέρθηκαν τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου από το λιμάνι του Πειραιά με νταλίκα στο σημείο όπου γίνεται η προσωρινή «αποθήκευση».

Τα αυτοκίνητα κατεβαίνουν από την νταλίκα...

Q&A με την Tesla

Σε άρθρο που ετοιμάζουμε, θα αναρτήσουμε απαντήσεις σε ερωτήματα που υπάρχουν για την Tesla.

Τις απαντήσεις θα τις πάρουμε από την ίδια την εταιρεία, οπότε όσοι θέλετε να μάθετε κάτι μπορείτε να κάνετε τις ερωτήσεις σας, πατώντας ΕΔΩ ή ΕΔΩ).

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μοντέλα της Tesla πατήστε ΕΔΩ

 

Δείτε το βίντεο με τα πρώτα Tesla που ήρθαν με πλοίο και μεταφέρθηκαν από το λιμάνι του Πειραιά στο χώρο «αποθήκευσης»:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Πέντε καινούρια Tesla ταξινομήθηκαν στον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα

 

Πόσα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν πουληθεί στην Ελλάδα το 2020;

 

Πώς και από πού μπορείς να παραγγείλεις Tesla στην Ελλάδα

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης