Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η X-Class είναι το νέο μέλος στην οικογένεια της Mercedes και ανήκει στην κατηγορία των pick up Μετά από 63 χρόνια η Mercedes κυκλοφορεί το δεύτερο της pick up!οχημάτων. Ένα μοντέλο που πριν καν κυκλοφορήσει έχει δημιουργήσει το δικό του κοινό που περιμένει πώς και πώς να εμφανιστεί στις αντιπροσωπείες προκειμένου να το κάνει δικό του!

Αν και φαντάζει περίεργη η κίνηση της Mercedes να προχωρήσει στην παραγωγή ενός pick up, αυτή είναι η δεύτερη φορά που η γερμανική φίρμα κατασκευάζει τέτοιο όχημα, καθώς η πρώτη ήταν πριν από 63 χρόνια! Συγκεκριμένα το 1954 έκανε την εμφάνισή του το 180D Bakkie σε μονοκάμπινη έκδοση. Πλέον η X-Class λανσάρεται, όχι μόνο ως ένα καθαρόαιμο επαγγελματικό όχημα αλλά ως ένα όχημα life style, χρηστικό και έτοιμο για όλα.

H λευκή X-Class είμαι μία από τις τρεις που ήρθαν στην Ελλάδα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ένα μήνα στις αντιπροσωπείες
Στην Ελλάδα η νέα X-Class αναμένεται να εμφανιστεί στις αντιπροσωπείες τον Δεκέμβριο. Ήδη όμως τα Οι τιμές της X-Class ξεκινούν από 35.028 ευρώπρώτα αυτοκίνητα ήρθαν στην Ελλάδα και φυσικά δεν κατάφεραν να… ξεφύγουν από το φακό του zougla.gr.

Όπως θα δείτε από τις αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, τα πρώτα αυτοκίνητα μεταφέρθηκαν με αυτοκινητάμαξα από το λιμάνι του Πειραιά στο χώρο προετοιμασίας των οχημάτων Mercedes στην Κηφισιά.

Όπως θα παρατηρήσετε πρόκειται για τρία X-Class, (άσπρο, μαύρο και καφέ) τα οποία πολύ σύντομα θα κάνουν την εμφάνισή τους στους ελληνικούς δρόμους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Mercedes X-Class πατήστε ΕΔΩ

Το... αγροτικό της Mercedes στην νταλίκα που μεταφέρει τα αυτοκίνητα στα logistics της εισαγωγικής εταιρείας

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης