Βενζίνη ή diesel; Ένα ερώτημα που έχουν στο μυαλό τους όσοι θέλουν να αποκτήσουν καινούργιο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

Στις περισσότερες περιπτώσεις η αγορά ενός οχήματος με κινητήρα diesel είναι πιο ακριβή από εκείνη ενός αντίστοιχου αυτοκινήτου που εφοδιάζεται με κινητήρα βενζίνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απλές πράξεις…
Για να υπολογίσουμε το κόστος και εάν αξίζει η βενζίνη από το diesel και αντίστροφα, πρέπει να κάνουμε Βάζεις στον υπολογιστή τιμή, κατανάλωση, κόστος καυσίμων και ετήσια χιλιόμετρα, και βγαίνει το αποτέλεσμα…απλές… κινήσεις. Έτσι θα μάθουμε πoιο θα είναι το κέρδος, πότε θα κάνουμε την απόσβεση και εν τέλει τι αξίζει να αγοράσουμε.

Για να βγει ασφαλές αποτέλεσμα πρέπει να γνωρίζουμε την τιμή αγοράς του αυτοκινήτου, την κατανάλωση σε λίτρα, το κόστος καυσίμου και τα χιλιόμετρα που καλύπτουμε σε ετήσια βάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα στοιχεία αυτά μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε στην εφαρμογή των ειδικών του carwall.gr που δημιούργησαν έναν απλό και εύκολο στη χρήση υπολογιστή που δίνει απαντήσεις στο ερώτημα «diesel ή βενζίνη».

Για να υπολογίσετε το κέρδος αλλά και τον χρόνο που θα κάνετε απόσβεση χρημάτων πατήστε ΕΔΩ

O υπολογιστής απόσβεσης βενζίνη vs πετρελαίου του carwall.gr είναι ένα πολύ χρηστικό εργαλείο που θα σας γλυτώσει από χρήματα και... σκέψεις

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης