Υπερσύχρονες τεχνολογίες θα εξελίξει η SsangYong

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016, 08:28
Υπερσύχρονες τεχνολογίες θα εξελίξει η SsangYong

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     


Ολοένα και περισσότερο μας εκπλήσσει η ανανεωμένη SsangYong και αυτό το έχουμε ήδη αντιληφθεί με το τελευταίο της μοντέλο, το οποίο κυκλοφορεί εδώ και περίπου δύο χρόνια, το Tivoli.

Οι Κορεάτες φαίνεται πως δεν μένουν στο ένα βήμα παραπάνω, αλλά Τα επόμενα τρία χρόνια θα δούμε νέες τεχνολογίες από τη SsangYong...συνεχίζουν, καθώς αυτήν τη φορά υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας με τη LG U+, τον 3ο μεγαλύτερο προμηθευτή υπηρεσιών τηλεπικοινωνίας της Κορέας, και την Tech Mahindra για την εξέλιξη νέων μοντέλων που θα χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη όσον αφορά στις τεχνολογίες συνδεσιμότητας.

Τα «συνδεδεμένα αυτοκίνητα» (connected cars) είναι εξοπλισμένα με δίκτυα επικοινωνίας που ενοποιούν τις τεχνολογίες πληροφόρησης και επικοινωνίας και το αυτοκίνητο, επιτρέποντας την ανταλλαγή πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο.


H συνδεσιμότητα του κινητού τηλεφώνου με το αυτοκίνητο είναι πλέον κάτι που ενδιαφέρει όλους τους σύγχρονους αγοραστές...

Συνεργασία τριών...

Οι εταιρείες συμφώνησαν να συνεργαστούν για την εξέλιξη και την παραγωγή μιας νέας πλατφόρμας, ικανής να φιλοξενήσει μοντέλα με ανάλογες τεχνολογίες, που θα κάνουν την εμφάνισή τους τα επόμενα τρία χρόνια.

Σε αυτήν τη συνεργασία η SsangYong θα εξελίξει τα εσωτερικά συστήματα του αυτοκινήτου, ενώ η Tech Mahindra θα προσφέρει την πλατφόρμα τηλεματικής, που αφορά σε θέματα ασφαλείας, συνδεσιμότητας και οδικής, και τα ασύρματα συστήματα του αυτοκινήτου. Τέλος, η LG U+ θα προσφέρει το δίκτυο τηλεπικοινωνιών για την πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσα από το αυτοκίνητο, ενώ θα εξελίξει και την πλατφόρμα των συστημάτων infotainment.


Για να δείτε την γκάμα των μοντέλων της SsangYong πατήστε
ΕΔΩΜε το Tivoli έχουμε καταλάβει πως κάτι καλό συμβαίνει με την SsangYong
Τα επόμενα τρία χρόνια θα δούμε υπερσύγχρονες τεχνολογίες στα αυτοκίνητα της SsangYong

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016, 08:28