Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως θα διαβάσατε σήμερα σε σχετική ανάρτηση του zougla.gr σχετικά με την εταιρεία Tesla, ήδη η αμερικάνικη φίρμα αναζητά συνεργάτες προκειμένου να στελεχώσει αυτό που… ετοιμάζει στην Ελλάδα.

Είναι απορίας άξιο για πολλούς, πώς ακόμα η εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικών οχημάτων δεν έχει αναπτυχθεί στη χώρα μας, αλλά η απάντηση είναι απλή καθώς μέχρι σήμερα η ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα προχωρά με πολύ αργούς ρυθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Tesla και οι πολυχώροι…

Ωστόσο με τα κίνητρα της Κυβέρνησης και την τάση που έχει δημιουργηθεί γι’ αυτή τη νέα κατηγορία οχημάτων ακόμα και στην Ελλάδα, θεωρείται δεδομένο πως κάτι θα γίνει. Όλοι ψάχνονται, και αναρωτιούνται Σε Γερμανία, Γαλλία κ.ά. η Tesla “στήνει” αντιπροσωπείες σε Mall…ποιος θα είναι το κατάλληλο μέρος που θα μπορούσε να δούμε μία αντιπροσωπεία της Tesla. Βασικά γνωρίζουμε πως η μάρκα πηγαίνει… κόντρα στα δεδομένα και πάντα κάνει καινοτόμα και πρωτοποριακά πράγματα από τα κλασικά «by the book» που βλέπουμε από άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Αν κοιτάξουμε λοιπόν την στρατηγική της Tesla θα διαπιστώσουμε πως μία κίνηση που θα μπορούσε να κάνει, είναι η δημιουργία αντιπροσωπείας εντός του Golden Hall. Ανάλογες κινήσεις έχουμε δει σε Γερμανία, Γαλλία κ.ά. ενώ σχετικά πρόσφατα κάτι ανάλογο έχουμε δει και από την Porsche στο Golden Hall. Το γνωστό πολυκατάστημα ξεκίνησε τέτοιου είδους συνεργασίες σχεδόν από το 2010 με την Volvo, και το project έδειξε πως «περπατά». Επίσης διαθέτει και την υποδομή που μπορεί να στηρίξει κάτι τέτοιο, ενώ αν ψαχτούμε και λίγο παραπάνω θα διαπιστώσουμε πως στον δεύτερο όροφο δίπλα σε γνωστό κατάστημα παιχνιδιών υπάρχει χώρος για αντιπροσωπεία της Tesla!

Σύντομα τα νέα…

Όλα τα παραπάνω μπορεί να είναι υποθέσεις. Σε κάθε περίπτωση το κοντινό μέλλον θα δείξει και αν όλα πάνε όπως ακούγονται είναι σίγουρο πως θα ικανοποιήσει και τους ήδη υπάρχοντες πελάτες της μάρκας αλλά και όσους έχουν στα σχέδια τους την αγορά ενός αμιγώς ηλεκτρικού οχήματος.

 

Για να δείτε τις αγγελίες που έχει αναρτήσει η Tesla αναζητώντας συνεργάτες στην Ελλάδα πατήστε ΕΔΩ και ΕΔΩ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης