Είναι πολύ η... λάσπη!

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017, 22:10
Είναι πολύ η... λάσπη!

Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     


Όταν βρίσκεσαι στην πίστα 4x4 με την ονομασία Attart Off Road Park ξέρεις πως θα περάσεις καλά και Πας στο κατάλληλο μέρος, δοκιμάζεις και βγάζεις συμπεράσματα... θα μάθεις από πρώτυο χέρι τις δυνατότητες του αυτοκινήτου σου.
  
Μία πίστα στην οποία μπορείς να περάσεις πολλές δοκιμασίες, να λασπωθείς (και μάλιστα πάρα πολύ) και να ζήσεις μοναδικές εμπειρίες.

Οργώνει... και στη λάσπη!!!


Ασπροπρόσωπος...
Βρισκόμενος πίσω από το τιμόνι της τελευταίας γενιάς του Nissan Navara με την κωδική ονομασία NP300, αρχικά νοιώθεις σιγουριά.

Στην πράξη και οδηγώντας σε πολύ δύσκολες συνθήκες και χωρίς τα κατάλληλα ελαστικά καταλαβαίνεις πως ένα τέτοιο όχημα θα σε βγάλει από δύσκολες καταστάσεις.

Μαζί με τον Στέφανο Αττάρτ λίγο πριν μπούμε στην πίστα με το Nissan Navara!

Δουλειά και χόμπι
Όπως θα δείτε στο σχετικό video οι... βουτιές και τα περάσματα είναι κάτι σαν παιχνίδι για το ιαπωνικό μοντέλο, είτε το οδηγείς κανονικά είτε με την... όπισθεν.

Τα 160 άλογα που αποδίδει το μηχανικό σύνολο των 2.3 λίτρων, σε συνδυασμό με την τετρακίνηση και τα 400Nm ροπής είναι αρκετά, όχι μόνο για να κάνεις την δουλειά αλλά όπως αποδεικνύεται και το χόμπι σου...


Δείτε το παρακάτω video και θα καταλάβετε πόσο ωραία είναι η... λάσπη!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017, 22:10