Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τάκης Σκαλτσάς δεν είναι απλώς ένας τυχαίος οδηγός αλλά ένας οδηγός αγώνων που έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές συγκίνησης σε χιλιάδες θεατές.

Ένας οδηγός που πήγαινε με το… πλάι έκαιγε λάστιχο και ξεσήκωνε τον κόσμο στις ειδικές διαδρομές. Τα τελευταία χρόνια έχει μετακομίσει στην Αμερική και αυτός είναι ο λόγος που τον έχουμε χάσει από τα αγωνιστικά δρώμενα της χώρας.

Ο Τάκης Σκαλτσάς ζει τα τελευταία χρόνια στην Αμερική. Στη φωτό έτοιμος για... βόλτα με το Tesla.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτη γεύση…

Η εμπειρία που έχει δεν χωρά αμφισβήτηση, οπότε και η άποψή του για κάθε αυτοκίνητο μετράει. Πρόσφατα ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook μία ανάρτηση με ένα αυτοκίνητο της Tesla, όπου πήρε μία πρώτη γεύση τόσο από το συγκεκριμένο όσο και από οδήγηση με ηλεκτρικό.

Το γεγονός ότι στο εσωτερικό δεν συναντάς 100... κουμπιά φαίνεται πως άρεσε στον αγαπημένο των θεατών, οδηγό αγώνων...

Η ανάρτηση στο FB

Διαβάστε παρακάτω τι έγραψε αλλά και την απορία του για το ποιο τελικά είναι το μέλλον της αυτοκίνησης.

Χθες είχα την ευκαιρία να οδηγήσω το Tesla, σιγά μην την έχανα. Το πρώτο που με εντυπωσίασε είναι ότι άμεσα ζεστάθηκε η καμπίνα. Τα βενζινοκίνητα χρειάζονται 5-7 λεπτά για να πεις ότι κάτι γίνεται! 

Όταν μπεις μέσα βλέπεις ότι δεν έχει όργανα και 100 διακόπτες παρά μόνο μια οθόνη στο κέντρο και όλα λειτουργούν από εκεί η απ το κινητό σου τηλέφωνο!!!! Είχε έρθει η ώρα για βόλτα. Περίεργο, δεν ακούγεται τίποτα…. δεν έχει ταχύτητες, απλά πάει! Ξαφνικά βλέπεις στην οθόνη ότι πας με 80mph και νοιώθεις άνετα. Η ροπή του είναι κάτι μοναδικό αλλά πιο περίεργο μου φάνηκε ότι, όταν άφησα το γκάζι αυτό σταματούσε λες και φρέναρα απαλά ! Πραγματικά αν οδηγάς συνετά, δεν νομίζω ότι θα χρησιμοποιείς πολύ τα φρένα σου. Άλλο θετικό είναι το τιμόνι του και πως ανταποκρίνεται σε κάθε εντολή σου, τόσο άμεσο λες και είναι αγωνιστικό!!

Ρώτησα τον ιδιοκτήτη τι γίνεται σε περίπτωση που χρειάζεται σέρβις. Και η απάντηση ήταν ότι σου στέλνουν στο σπίτι τον τύπο με το βανάκι του!!!!

Είναι άραγε αυτή η τεχνολογία το μέλλον της αυτοκίνησης;;;

 

Και για όσους δεν ξέρουν τι σημαίνει Τάκης Σκαλτσάς μπορούν να πάρουν μία γερή γεύση στο παρακάτω βίντεο…

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης