Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χιλιάδες θα είναι και εφέτος οι εκδρομείς του Πάσχα, οι οποίοι θα καλύψουν με το αυτοκίνητό τους εκατοντάδες ή και χιλιάδες χιλιόμετρα.   

Για να μη βρεθούν όμως προ εκπλήξεως και προκειμένου να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο θα πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει τον απαραίτητο έλεγχο που προβλέπει κάθε κατασκευαστής.

Κάνεις τον απαραίτητο έλεγχο και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Και για αυτοκίνητα άνω των 5 ετών

Από την πλευρά της η Renault και για τις ημέρες του Πάσχα «τρέχει» ένα πρόγραμμα που αφορά στους Όλες οι εργασίες καλύπτονται με εγγύηση…κατόχους των μοντέλων της γαλλικής φίρμας προκειμένου να ταξιδέψουν ήσυχα και με ασφάλεια. Ο λόγος για το πρόγραμμα Renault Total Care, το οποίο περιλαμβάνει δωρεάν έλεγχο σε πολλά σημεία του οχήματος, ενώ στην περίπτωση που χρειαστεί ανταλλακτικό ή γίνει κάποια εργασία ισχύουν προνομιακές τιμές αλλά και μεγάλες εκπτώσεις.

Σημαντικό είναι και το πρόγραμμα που αφορά στα οχήματα άνω των πέντε ετών, όπου σε αυτήν την περίπτωση ισχύουν ειδικές τιμές, ενώ κάθε εργασία καλύπτεται με εγγύηση.

Για να δείτε την γκάμα των αυτοκινήτων της Renault και να βρείτε αυτό που ταιριάζει στις οικονομικές σας ανάγκες πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε τα προγράμματα service που ισχύουν για καινούργια και παλαιά μοντέλα Renault πατήστε ΕΔΩ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης