Ειδικές εκδόσεις για τις Maserati Levante και Ghibli

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021, 18:01
Ειδικές εκδόσεις για τις Maserati Levante και Ghibli

Η Maserati προχώρησε στην παρουσίαση νέων εκδόσεων στα δημοφιλή της μοντέλα, την Levante και την Ghibli. Οι εκδόσεις αυτές ονομάζονται Sportivo και Sportivo X και έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όσον αφορά τον εξοπλισμό και τις αναβαθμίσεις.

Στην περίπτωση της Levante Sportivo αλλαγές έχουμε στους τροχούς οι οποίοι αποκτούν αλουμινένιες Κορυφαία υλικά και εξαρτήματα από μια κορυφαία φίρμα...ζάντες 20 ιντσών, βαμμένες δαγκάνες στα φρένα σε κόκκινο χρώμα και γυάλινη πανοραμική οροφή. Στο εσωτερικό έχουμε μαύρο δέρμα στα καθίσματα, αλουμινένια πετάλια και θερμαινόμενα καθίσματα. Στην Sportivo X έχουμε επιπλέον LED φωτιστικά σώματα τα οποία προσαρμόζονται αυτόματα στις συνθήκες, 21 ιντσών ζάντες και μεγάλη αεροτομή πίσω. Στο εσωτερικό του X βρίσκουμε επίσης θερμαινόμενο τιμόνι, απαλό αυτόματο κλείσιμο της πόρτας, αυτόματος πιλότος με προσαρμογή, βοήθημα τυφλού σημείου και κάμερα παρκαρίσματος 360 μοιρών.

Το SUV Levante της Maserati
Πολλά αξεσουάρ στα δύο μοντέλα της Maserati

Στην περίπτωση του Ghibli στην έκδοση Sportivo X έχει προστεθεί το σύστημα Skyhook στις αναρτήσεις, Αναρτήσεις Skyhook που προσαρμόζονται αυτόματα στις συνθήκεςMatrix φωτιστικά σώματα LED και 21 ιντσών ζάντες, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει κόκκινη επένδυση δέρματος, ασύρματος φορτιστής κινητού τηλεφώνου. Οι κινητήρες των δύο μοντέλων δεν έχουν δεχτεί αναβαθμίσεις. Είναι εφοδιασμένα με τον 3λιτρο υπερτροφοδοτούμενο V6 κινητήρα ο οποίος αποδίδει 345 ίππους. Φυσικά υπάρχει και η υβριδική έκδοση με τον 2λιτρο κινητήρα να συνεργάζεται με ηλεκτροκινητήρα και η συνολική απόδοση να φτάνει τους 325 ίππους.

Φυσικά τα πακέτα Sportivo και Sportivo X δεν έρχονται ως δώρο και το κόστος τους είναι αρκετά τσουχτερό. Το Ghibli Sportivo X κοστίζει 82.500€, ενώ το Levante Sportivo X κοστίζει 89.300€!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε να βγάλει τη Maserati από το χώμα και διέλυσε τον… προφυλακτήρα της

Το όνομα του νέου SUV της Maserati σημαίνει «ελληνικός άνεμος»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021, 18:01