Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εβδομάδας… ηλεκτροκίνησης είναι αυτή που διανύουμε καθώς από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 24 H VW δίνει την ευκαιρία στον κόσμο για ένα ξεχωριστό test drive – εμπειρία!Απριλίου (είναι ανοιχτά τα μαγαζιά) όσοι επιθυμούν και θέλουν να οδηγήσουν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο μπορούν να το πράξουν.

Συγκεκριμένα η  Kosmocar και σε συνεργασία με την αντιπροσωπεία της VW στο Μαρούσι δίνει τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται και θέλουν να μάθουν περισσότερα για τα ηλεκτροκίνητα, να επισκεφτούν το κατάστημα και να ζήσουν… ηλεκτρικά με τέσσερα μοντέλα της μάρκας, e-up!, e-Golf, Golf GTE και Passat GTE.

Mε το συγκεκριμένο VW Golf μπορείς να διανύσεις 190 χιλιόμετρα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δοκιμή και με τα 4 μοντέλα
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πάρουν πληροφορίες και φυσικά να βρεθούν πίσω από το τιμόνι ενός ή και των τεσσάρων παραπάνω μοντέλων για μία διαφορετική βόλτα. Με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσουν προσωπική άποψη για τα ηλεκτρικά οχήματα που ήδη έχουν αρχίσει να μπαίνουν στην ζωή μας.

Για τηλεφωνικές πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το 210 6801036 (κατάστημα Αμαρουσίου).

Επιπλέον μπορείτε να δείτε αναλυτικές λεπτομέρειες και να εκδηλώσετε ενδιαφέρον πατώντας ΕΔΩ

 

Διαβάστε επίσης: Ξεκίνησε η διάθεση τεσσάρων ηλεκτρικών μοντέλων VW

Το e-up μπαίνει στην... πρίζα και σου δίνει τη δυνατότητα να καλύψεις 160 χιλιόμετρα...

Το VW Golf GTE διαθέτει εκτός από μπαταρίες και κινητήρα βενζίνης και έτσι δεν προβληματίζεσαι για το αν θα μείνεις από... ρεύμα!
Υβριδικό και το VW Passat GTE... Μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για 50 χιλιόμετρα και φυσικά να καλύψει μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις με καύσιμο...

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης