Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Στις αρχές του καλοκαιριού είδαμε την Hyundai να αρχίζει τις δοκιμές στο υβριδικό της αγωνιστικό i20 για το Από το 2022 όταν τα αγωνιστικά WRC θα είναι υβριδικά.2022 και στη συνέχεια τη Ford να δοκιμάζει το Puma Hybrid WRC με τον Adrien Fourmaux. Σειρά τώρα παίρνει η Toyota να ξεκινήσει να δουλεύει πιο εντατικά πάνω στο δικό της υβριδικό αγωνιστικό για το 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη Γαλλία την εβδομάδα που μας πέρασε βρέθηκε η ομάδα της Toyota Gazoo Racing προκειμένου να δοκιμάσουν οι οδηγοί της ομάδας το νέο αγωνιστικό Yaris. Οι Elfyn Evans και Kalle Rovanpera είχαν την ευκαιρία να κάνουν τα πρώτα χιλιόμετρα με το Yaris GR Hybrid και να ξεκινήσουν τη δουλειά εξέλιξης στο αυτοκίνητο.

Σε βρόχινες συνθήκες πραγματοποιήθηκαν οι δοκιμές στους ασφάλτινους δρόμους της Γαλλίας.

Η ομάδα της Toyota Gazoo βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για το Ράλι Ακρόπολις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Ράλι Ακρόπολις, οι άνθρωποι της Toyota πήραν μια πρώτη καλή γεύση Το Ράλι Ακρόπολις αρχίζει στις 9 Σεπτεμβρίου με την Υπερειδική διαδρομή στο Σύνταγμα!από το 2022 καθώς έβαλαν το Yaris σε αγωνιστικό ρυθμό για πρώτη φορά. Ο Tom Fowler πάντως, τεχνικός διευθυντής της ομάδας, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πρόοδο του project.

«Αρχίζουμε να κάνουμε άλματα εξέλιξης. Έχουμε φυσικά αρκετή δουλειά μπροστά μας. Τα σημαντικά στοιχεία του αυτοκινήτου είναι ξεκαθαρισμένα, οι αναρτήσεις, η μετάδοση και έχουμε μια καλή εικόνα» είπε ο Fowler και πρόσθεσε: «Βρήκαμε την ταχύτητα στις δοκιμές, κάτι που είναι υπέροχο, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε σε άλλους τομείς που συναντάμε σε ένα περιβάλλον αγώνα Ράλι».

Το βίντεο από τις δοκιμές της Toyota:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς θα σας φαινόταν ένα Toyota Corolla GR υδρογόνου;

Στέφανος Θεοχαρόπουλος-Γιώργος Κότσαλης το ακούραστο δίδυμο στο EKO Rally Acropolis WRC

Πόσες εργοστασιακές ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στο Ράλι Ακρόπολις

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης