Το Tesla Cybertruck, το pick up φορτηγάκι της αμερικανικής φίρμας, ξεχωρίζει για δύο πολύ σημαντικά Στην κορυφαία έκδοση με τους τρεις ηλεκτροκινητήρες τα 0-100Km/h έρχονται σε 2,9 δευτερόλεπτα!στοιχεία. Το ένα είναι η εμφάνισή του, η οποία είναι πραγματικά βγαλμένη από κάποιο σχέδιο της NASA, και το δεύτερο είναι ότι πρόκειται για πλήρως ηλεκτρικό όχημα.

Η Tesla πειραματίζεται σε πολλούς τομείς για να κάνει όσο το δυνατόν πιο αποδοτικά τα αυτοκίνητά της και ένας από αυτούς, όπως φαίνεται, είναι τα φωτοβολταϊκά. Σε πρόσφατα σχέδια που κατάθεσε στην Αμερική η εταιρεία φαίνεται πως στο πίσω μέρος του Cybertruck έχει τοποθετηθεί ένα μεγάλο φωτοβολταϊκό πάνελ το οποίο έχει στόχο φυσικά να μεγαλώσει την αυτονομία του οχήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα σχέδια φαίνεται καθαρά η τοποθέτηση του φωτοβολταϊκού πάνελ στο Cybertruck.

Το Cybertruck είναι κατασκευασμένο από ατσάλι και αλεξίσφαιρο γυαλί

Η επιλογή των πάνελ δεν είναι καινούρια πάντως, καθώς ο ίδιος ο Elon Musk είχε αναφέρει το 2019 ότι είναι Το Cybertruck αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις αρχές του 2022.μια καλή λύση που μπορεί να χαρίσει μέχρι και 70 χιλιόμετρα επιπλέον αυτονομίας καθημερινά στο Cybertruck.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα φωτοβολταϊκά πάνελ του φουτουριστικού pick up της Tesla αναμένεται να είναι στον προαιρετικό εξοπλισμό, κάτι σαν range extender. Εκτός όμως από τη φόρτιση των μπαταριών του οχήματος, θα είναι ικανό να δώσει ρεύμα σε οτιδήποτε θελήσεις λειτουργώντας σαν μια ξεχωριστή μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Τα πάνελ μπορούν να λειτουργήσουν και σαν αυτόνομη πηγή ενέργειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα κορυφαία σε πωλήσεις ηλεκτρικά και plug-in hybrid μοντέλα στην Ελλάδα

Oδηγός Tesla κοιμόταν και συνελήφθη από την αστυνομία

Το νέο Tesla κάνει τα 0-100 σε 1,1 δευτερόλεπτο!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης