Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας στο Facebook, η RCH Automotive έκανε γνωστό πως σύντομα προχωρά στην κατασκευή και παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων.

Η είδηση έρχεται να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ που κάναμε πριν από μία εβδομάδα, οπότε και γράψαμε για την πρόθεση της εταιρείας που έχει έδρα την Κατερίνη.

H RCH Automotive είναι μία εταιρεία κατασκευής οχημάτων που έχει έδρα την Κατερίνη...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση

«Στο πρόγραμμα μας είναι πλέον και η παραγωγή και ηλεκτρικών οχημάτων με κορυφαία ποιότητα κατασκευής και τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Τα στοιχεία αυτά χαρακτηρίζουν τα αυτοκίνητα που μέχρι στιγμής έχουμε κατασκευάσει, και ανέρχονται πλέον181 αυτοκίνητα, τα οποία κυκλοφορούν σε 14 χώρες.
Στο πρόγραμμα μας περιλαμβάνονται και οι ηλεκτρικές εκδόσεις των υπαρχόντων μοντέλων μας, με ευρωπαϊκή έγκριση τύπου μικρής σειράς παραγωγής. Περιλαμβάνεται επίσης η δημιουργία νέων ηλεκτρικών μοντέλων που θα ανήκουν στην κατηγορία των ελαφρών οχημάτων (Κατηγορία L) και θα καλύπτουν τις ανάγκες πελατών μας για οικονομική καθημερινή μετακίνηση και προσιτό κόστος αγοράς.

Είμαστε σίγουροι ότι στην πορεία μας αυτή θα συναντήσουμε πολλά εμπόδια, με κυρίαρχο το διαχρονικό εμπόδιο της γραφειοκρατίας, αλλά και άλλα πολλά που οφείλονται στην έλλειψη “κατασκευαστικής κουλτούρας” στη χώρα μας. Είμαστε αποφασισμένοι όμως το ταξίδι αυτό να το πάμε μέχρι το τέλος, και όσα εμπόδια και να συναντήσουμε να τα ξεπεράσουμε. Ελπίζουμε σε αυτό το ταξίδι να έχουμε την Πολιτεία συνοδοιπόρο μας και βοηθό μας».

 

Αυτά είναι δύο από τα μοντέλα της RCH τα οποία σύντομα θα είναι διαθέσιμα και ηλεκτρικά!

Ηλίας (δεξιά) και Σωκράτης Γανγανέλης βρίσκονται στο τιμόνι της RCH Automotive

Η ανακοίνωση της RCH που επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του zougla.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης