Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Pagani είναι μία εταιρία που γνωρίζουν πολύ καλά όσοι αγαπούν τα αυτοκίνητα, τις επιδόσεις και την εξωτερική σχεδίαση.

Η ιταλική φίρμα δεν παράγει αλλά… δημιουργεί έργα τέχνης σε τέσσερις τροχούς που έχουν τη δυνατότητα να κινηθούν και πάρα πολύ γρήγορα.

Ένα από τα ποθητά hypercar Που κυκλοφορούν στον πλανήτη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κινητήρας V12 με 700 ίππους

Τα μοντέλα της Pagani έχουν απήχηση στην κατηγορία των hypercars, ωστόσο ποτέ στην Ελλάδα δεν έχουμε H τελική ταχύτητα αγγίζει τα 360 χλμ./ώρα…δει να κυκλοφορεί ένα από αυτά. Όπως φαίνεται μετά από πολλά χρόνια ήρθε η ώρα να κάνει την εμφάνισή της η πρώτη Pagani Huayra στους ελληνικούς δρόμους καθώς έχει δείξει ενδιαφέρον συλλέκτης που διαθέτει πολλά σπάνια αυτοκίνητα.

Η συγκεκριμένη εφοδιάζεται με V12 κινητήρα της AMG χωρητικότητας 6.0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 700 ίππους και παράγει 1.000Nm ροπή. Το βάρος του μήκους 4,6 μέτρων hypercar αγγίζει τα 1.350 κιλά και η αναλογία βάρους είναι 44-56 (εμπρός – πίσω). Όσον αφορά τις επιδόσεις το 0-100 επιτυγχάνεται σε μόλις 3 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 360 χλμ./ώρα.

Το εσωτερικό της Pagani Huayra

Πάνω από 3 εκατ. ευρώ

Το χρώμα της Pagani που θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς δρόμους θα είναι σαν αυτό στις φωτογραφίες. Η τιμή της θα ξεπεράσει (με τους φόρους) τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες…

 

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Pagani πατώντας ΕΔΩ

 

Μέρα που είναι η 1η Απριλίου, είπαμε να γράψουμε και ένα μικρό ψεματάκι. Καλή συνέχεια, υπομονή και κουράγιο σε όλους μας.

Ενημερωτικά πάντως το ερχόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται στην Ελλάδα ένα απίστευτο και μοναδικό hypercar…

 

Η πίσω όψη της Huayra...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης