Μπορεί η Porsche επίσημα να ανακοινώνει πως το μέλλον για εκείνη βρίσκεται στην ηλεκτροκίνηση, ωστόσοΕπιμένει να επενδύει στα βιοκαύσιμα η Porsche. δεν δείχνει διάθεση να αφήσει και άλλες εναλλακτικές πηγές ενέργειας. Οι Γερμανοί αναμένεται να συνεχίσουν το πρόγραμμα δοκιμών στα βιοκαύσιμα που έχουν ξεκινήσει και μάλιστα θα το κάνουν με δυναμικό τρόπο στις πίστες αγώνων.

Η Porsche και η Exxonmobil αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τα eFuels τους στα αγωνιστικά αυτοκίνητα του πρωταθλήματος Mobil 1 Supercup. Η αρχή έγινε στην Ολλανδία την περασμένη εβδομάδα και αναμένεται να συνεχιστεί σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα βιοκαύσιμα θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Χιλής.

Ετοιμάζει και σειρά λιπαντικών για ηλεκτρικά αυτοκίνητα η Mobil

Τα νέα βιοκαύσιμα Esso Renewable Racing Fuel έχουν κατασκευαστεί από υδρογόνο και επεξεργασμένο διοξείδιο του άνθρακα προσφέροντας μείωση των ρύπων έως και 85% σε σχέση με τα απλά καύσιμα. Ήδη για το 2022 έχουν προγραμματιστεί να παραχθούν 130.000 λίτρα καυσίμου, ενώ οι δύο συνεργάτες έχουν ξεκινήσει να κατασκευάζουν μια ειδική σειρά λιπαντικών για ηλεκτρικά αυτοκίνητα τα οποία έχουν την ονομασία Mobil EV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

To KIA EV6 GT τα βάζει με Ferrari, Lambroghini, Porsche, Mercedes και McLaren

Ηλεκτρικό και το μέλλον της Porsche

Μπόνους 7.850 ευρώ για τους εργαζόμενους της Porsche

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης