Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο συναρμολόγησης οχημάτων της Nissan στο Canton στο Mississippi το γιόρτασαν για τα καλά. Στα 20 χρόνια παραγωγικής δραστηριότητας της Nissan στο Mississippi εξήχθησαν περισσότερα από πέντε εκατομμύρια οχήματα. Και τώρα ήρθε η ώρα για τη μεγάλη αλλαγή. 
Στο πλαίσιο του Nissan Ambition 2030, του μακροπρόθεσμου οράματος της εταιρείας, η γιαπωνέζικη φίρμα αλλάζει τα πάντα. Ανοίγει στο Canton το δρόμο για την παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Nissan το 2003 άνοιξε για πρώτη φορά την αυτοκινητοβιομηχανία στο Mississippi. Ήταν μια καλή κίνηση γιατί με τη λειτουργία του εργοστασίου συνέβαλε στην οικονομική ανάπτυξη της πολιτείας.
Οι εργαζόμενοι στο Nissan Canton , για σχεδόν δύο δεκαετίες συναρμολογούν υψηλής ποιότητας, βραβευμένα οχήματα. Έχοντας ήδη μια πλούσια ιστορία, το δυναμικό του εργοστασίου κοιτάζει προς τον μελλοντικό μετασχηματισμό, που θα φέρει δύο ολοκαίνουργια, πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα στην αγορά των Η.Π.Α. 

Ο David Sliger, αντιπρόεδρος παραγωγής στο εργοστάσιο συναρμολόγησης οχημάτων του  Canton δήλωσε: H ομάδα της Canton γιόρτασε ένα σημαντικό ορόσημο για το εργοστάσιό μας, δείχνοντας πόσο μακριά έχουμε προχωρήσει από την ίδρυση της κατασκευής οχημάτων στο Mississippi. Η δύναμη της Nissan Canton έχει τις ρίζες της στο ανθρώπινο δυναμικό της, που θα μας οδηγήσει σε νέα ύψη, συνεχίζοντας προς την κατεύθυνση της επανάστασης των EVs για την εταιρεία μας.”

Στο εργοστάσιο από όλη την Πολιτεία στο Mississippi έχουν δημιουργηθεί 25.000 θέσεις εργασίας. Ταυτόχρονα έχουν δοθεί σε τοπικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια. Υπάρχουν 400 συνεργάτες ανταλλακτικών και προμηθευτών και 11 κέντρα διανομής ανταλλακτικών. Οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο έχουν  κατασκευάσει περισσότερα από 19 εκατομμύρια οχήματα και 13 εκατομμύρια κινητήρες. Και τώρα με το μελλοντικό μετασχηματισμό στα EVs ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην  ιστορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης