Η NIO, κατασκευαστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων από την Κίνα, προσγειώνεται στην Ευρώπη και αρχίζει τις Η NIO διαθέτει premium μοντέλα στην γκάμα της.πωλήσεις των μοντέλων της. Από τον Ιούλιο οι πελάτες θα μπορούν να δώσουν τις παραγγελίες τους, ενώ τον Σεπτέμβριο θα έχουμε τις πρώτες παραδόσεις.

Πρώτη χώρα στην οποία η NIO θα ξεκινήσει τις πωλήσεις είναι η Νορβηγία. Η επιλογή της σκανδιναβικής χώρας δεν είναι τυχαία, καθώς πρόκειται από τις πιο φιλικές χώρες για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα με πολλούς σταθμούς φόρτισης. Άλλωστε το 2020 η Νορβηγία είχε περισσότερες πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε σχέση με τα υπόλοιπα οχήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ES8 είναι ένα πολυτελές SUV με απόδοση 540 ίππους από τον ηλεκτροκινητήρα.

Η Νορβηγία είναι ο παράδεισος της ηλεκτροκίνησης

Η NIO, μαζί με την έναρξη πωλήσεων, θα ξεκινήσει και την ανάπτυξη ενός δικτύου φόρτισης, αλλά και το δικόΗ ανταλλαγή μπαταριών γίνεται σε μόλις 3 λεπτά! της σύστημα ανταλλαγής μπαταριών που έχει εφαρμόσει. Μέχρι το τέλος του 2021 θα είναι έτοιμοι 4 σταθμοί ανταλλαγής, ενώ μέσα στο 2022 θα υπάρχουν 12 σταθμοί στις πέντε μεγαλύτερες πόλεις της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανταλλαγή μπαταριών της NIO γίνεται πολύ εύκολα. Απλώς πηγαίνεις στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της εταιρείας και αυτόματα σε 3 μόλις λεπτά αλλάζουν οι μπαταρίες που βρίσκονται στο πάτωμα του αυτοκινήτου. Στην γκάμα της NIO υπάρχουν το SUV NIO ES8 με τους 540 ίππους και αυτονομία 500 χιλιόμετρα, όπως και του sedan ET7.

Οι σταθμοί ανταλλαγής μπαταριών της NIO θα λύσουν ένα μεγάλο πρόβλημα στην αυτονομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Uber ετοιμάζει το δικό της ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Πόσο κοστίζει στη Γερμανία το ηλεκτρικό Hyundai Ioniq 5;

Μπήκε το καλοκαιράκι καιρός να βγουν στους δρόμους τα cabrio

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης