Η Porsche ετοιμάζει μια κορυφαία έκδοση της Cayman η οποία θα είναι βασισμένη στην GT4, αλλά θα Με αρκετά εξαρτήματα από την αγωνιστική GT3.δανείζεται πολλά εξαρτήματα από την αγωνιστική GT3. Η υπάρχουσα έκδοση του GT4 είναι ήδη ένα εξαιρετικά γρήγορο και ικανό αυτοκίνητο επιδόσεων στην πίστα, αλλά η Porsche δεν μένει εκεί. Θέλει κάτι ακόμα πιο ξεχωριστό, γι’ αυτό ετοιμάζει την επόμενη GT4 RS.

Η υπάρχουσα έκδοση GT4 έχει απόδοση 420 ίππων, ωστόσο η GT4 RS αναμένεται να αποδίδει 500 ίππους και θα είναι πολύ κοντά σε απόδοση στο αγωνιστικό GT3. Ο κινητήρας θα είναι ο γνωστός 6κύλινδρος επίπεδος των 3.395 κ.εκ. με ανεβασμένη απόδοση, ενώ καλύτερες αναμένονται οι επιδόσεις από το «απλό» GT4, το οποίο τα 0-100Km/h τα κάνει σε 4,4 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 304 km/h.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σχέδιο της Cayman GT4 RS όπως το έχουν φανταστεί οι Γερμανοί του Autobild.

Ακριβό… παιχνίδι για δρόμο ή πίστα

Στον αεροδυναμικό τομέα η Cayman GT4 RS θα διαθέτει μεγάλη αεροτομή πίσω, η οποία θα προέρχεται από τα αγωνιστικά GT3, οι αεραγωγοί προς τον κινητήρα θα είναι μεγαλύτεροι τύπου Naca, ενώ οι ζάντες θα είναι αγωνιστικού τύπου με ένα μπουλόνι ταχείας αλλαγής. Το GT4 RS θα είναι προσανατολισμένο για χρήση δρόμου και πίστας αγγίζοντας τις επιδόσεις ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου κατηγορίας GT3. Η τιμή του… σίγουρα υψηλότερη από τα 142.800€ του «απλού» Cayman GT4.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με κινητήρα από Cayman η αναβίωση της VW-Porsche 914

Απογειώθηκε η Porsche!

Porsche 718 Cayman/Boxster GTS: Η ευτυχία του οδηγού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης