Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Οι συστάσεις για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι περιττές καθώς είναι γνωστό πως διαπρέπει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και στον μαγικό κόσμο του NBA. Οι εμφανίσεις του έχουν εντυπωσιάσει τους Αμερικανούς φιλάθλους ενώ αυτή τη στιγμή είναι ο νεαρότερος εν ενεργεία παίκτης.

Προτίμηση στα ηλεκτρικά οχήματα
Ο… Greek Freak όπως τον αποκαλούν στο NBA επισκέπτεται με κάθε ευκαιρία την Ελλάδα και ο ίδιος κάνει την εμφάνισή του με ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Ο φακός τον έχει απαθανατίσει τόσο με το… καθημερινό BMW i3 όσο και με το επιβλητικό super car (το οποίο πωλείται στην Ελλάδα εδώ και ένα περίπου μήνα) με την ονομασία BMW i8.

Όσο για την επιλογή… υπόδησης που σίγουρα θα προβληματίσει όσους κοιτάξουν τις σχετικές φωτογραφίες απλά επιβεβαιώνουν την ευκολία με την οποία μπορεί κάποιος να οδηγήσει ένα αυτόματο ηλεκτρικό αυτοκίνητο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Διαβάστε επίσης:  BMW i8: Οδηγούμε το αυτοκίνητο του μέλλοντος στην… Ελλάδα!

 Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με το ηλεκτρικό BMW i3. Το συγκεκριμένι με το... ζόρι επιβαρύνει τον ιδιοκτήτη με 2 ευρώ για κάθε 100 χιλιόμετρα!
Ο 21χρονος παίκτης του NBA με το ψευδώνυμο Greek Freak ποζάρει μαζί με το εντυπωσιακό BMW i8. Όπως θα δείτε η επιλογή στην υπόδηση δεν αλλάζει!!

 

Δείτε παρακάτω τι… σημαίνει Γιάννης Αντετοκούνμπο στο NBA!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης