Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία Replicar Car Hellas είναι μία μικρή βιοτεχνία κατασκευής αυτοκινήτων. Ειδικεύεται στις ρέπλικες Porsche τις οποίες κατασκευάζει δίνοντας έμφαση στην ποιότητα.

Ο Ηλίας Γαγανέλης βρίσκεται πίσω από την εταιρεία που εδρεύει στην Κατερίνη και έχει… φτύσει αίμα για να κάνει το αυτονόητο. Να μπορεί δηλαδή να κατασκευάζει στη χώρα του αυτοκίνητα και να μπορεί να τα πουλά στο εξωτερικό και φυσικά στην Ελλάδα.

Ο Ηλίας Γαγανέλης (αυτός που κρατά τις πινακίδες) με την ομάδα του και το πρώτο 'πινακιδάτο' Replicar Car Hellas.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O επιμένων νικά!
Μέχρι πριν από λίγο καιρό, η διάθεση γινόταν μόνο σε χώρες της Ευρώπης. Εδώ και λίγες εβδομάδες ο Το πάλεψε και βγήκε νικητής. Αναμένουμε τη συνέχεια!Ηλίας Γαγανέλης με την ομάδα του έδειξαν πως ο… επιμένων νικά, αρκεί να μην το βάζει με τίποτα κάτω. Προσπάθησε, έτρεξε, ρώτησε, μάζεψε χαρτιά – βεβαιώσεις, το κυνήγησε και επιτέλους το όνειρό του έγινε πραγματικότητα.

Ήδη το πρώτο Replicar Car Hellas με ελληνικές πινακίδες κυκλοφορεί στους δρόμους και έπεται συνέχεια. Στον Έλληνα επιχειρηματία Ηλία Γαγανέλη αφιέρωσε εκτενές άρθρο το stern.de, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως εταιρείας όπως η Replicar Car Hellas μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για να βγει η Ελλάδα από την κρίση.

Για να δείτε το γερμανικό άρθο στο stern.de πατήστε ΕΔΩ

 

Η πρώτη ελληνική άδεια για αυτοκίνητο της Replicar Car Hellas
To πρώτο αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες κυκλοφορεί στην Σαντορίνη (φωτό: 4 Τροχοί)
Το επόμενο μοντέλο της RCH με ελληνικές πινακίδες πλησιάζει....

    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης