Οι πρώτες επίσημες εικόνες της Ferrari 812 Superfast Versione Speciale είδαν το φως της δημοσιότητας. Φανταστείτε τον ήχο του V12 στις 10.000 σ.α.λ.Έχουμε να κάνουμε με ένα κόσμημα της αυτοκίνησης το οποίο αποτελεί την απόλυτη έκφραση του DNA της ιταλικής φίρμας με απίστευτη αισθητική και επιδόσεις.

Το νέο αυτό μοντέλο αποτελεί την τελευταία ίσως έκδοση του ιδιαίτερου μοντέλου της Ferrari με τον κινητήρα στο εμπρός μέρος το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στις 5 Μαΐου σε παγκόσμια πρεμιέρα στο διαδίκτυο. Ο κινητήρας της ειδικής έκδοσης θα είναι ο θρυλικός V12 65 μοιρών ατμοσφαιρικός των 6,5 λίτρων ο οποίος θα αποδίδει 830 ίππους στις 9.500 σ.α.λ. Το σύνολο διαθέτει νέο σύστημα χρονισμού των βαλβίδων, νέα υλικά και νέο σύστημα εξάτμισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πίσω τζάμι έχει αντικατασταθεί από αλουμινένιο πλαίσιο.

Άφθονη η χρήση ανθρακονήματος για μείωση του βάρους

Ένα από τα κορυφαία συστήματα που θα διαθέτει η 812 είναι το σύστημα AWD με όλους τους τροχούς να Το όνομά της ίσως να είναι GTO…συμμετέχουν στο στρίψιμο, ενώ το βάρος έχει μειωθεί σημαντικά με τη χρήση ανθρακονημάτων τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μοντέλο θα λανσάρει επίσης την τελευταία έκδοση του συστήματος Side Slip Control 7.0. Οι επιδόσεις αναμένεται να κόβουν την ανάσα καθώς τα πρώτα 100Km/h θα έρχονται σε 2,9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα θα αγγίζει τα 340Km/h!

Η ιταλική φινέτσα σε όλο της το μεγαλείο!

Ακόμα το όνομα του μοντέλου δεν έχει γίνει γνωστό

Στο αεροδυναμικό κομμάτι έχει γίνει σημαντική δουλειά από τη Ferrari και αυτό αποδεικνύεται από μια σειρά Η 812 SF θα διαθέτει σύστημα τετραδιεύθυνσηςσχεδιαστικών λύσεων. Στο πίσω μέρος, το γυάλινο κάλυμμα έχει αντικατασταθεί με μια αλουμινένια κατασκευή, το εμπρός μέρος είναι ελαφρώς κοντύτερο και πιο στενό, ενώ το πίσω μέρος διαθέτει μια μεγάλη αεροτομή κάνοντας την ουρά να φαίνεται πιο φαρδιά.

Στις 5 Μαΐου θα παρουσιαστεί η ειδική έκδοση αυτής της Ferrari η οποία, όπως λέει η ίδια η εταιρεία, θα απευθύνεται σε φανατικούς συλλέκτες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

To 2025 θα είναι έτοιμη η πρώτη ηλεκτρική Ferrari

Έτσι θα μοιάζει το SUV της Ferrari;

H Ferrari SF90 Spider είναι απόλαυση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης