Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η αγορά της χρονομίσθωσης αυτοκινήτων στην Ελλάδα παρουσιάζει μεγάλη άνθηση σε όλους του τομείς και η εικόνα είναι τέτοια που δείχνει πως μπορεί να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο στο μέλλον.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό των rent a car αυτοκινήτων που ήδη έχει ξεπεράσει τις 100.000 μονάδες όταν πριν από λίγα χρόνια βρισκόταν στις 60.000.

Η AVIS αναδείχτηκε η κορυφαία εταιρεία στον κλάδο της το 2018...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπιασε κορυφή…

Στο ράλι αυτό η Avis οδηγεί την κούρσα πετυχαίνοντας συνεχώς πολύ δυνατά αποτελέσματα και έτσι
Το 2018 ο κύκλος εργασιών έκλεισε στα 180 εκατ. ευρώ…κατατάσσεται στην κορυφή ανάμεσα στους δυνατούς παίκτες όπως είναι εταιρείες, LeasePlan, Hertz κ.λπ.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της εταιρίείας ο κύκλος εργασιών το 2018 έκλεισε στα 180 εκατομμύρια ευρώ με κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) στα 82,05 εκατομμύρια ευρώ και κέρδη προ φόρων (PBT) στα 27,18 εκατομμύρια ευρώ, σημειώνοντας ρεκόρ σε όλους τους τομείς δράσης της.

Τα νούμερα αυτά έφεραν την ελληνική Avis σε υψηλή θέση  ακόμα και σε διεθνές επίπεδο, καθώς κατατάσσεται στο Top 5% σε σύνολο 1.000 περίπου ομοειδών επιχειρήσεων στην Ευρώπη, σύμφωνα με στοιχεία της Plimsoll Analysis.

Με ένα αυτοκίνητο leasing μπορείς να έχεις κάθε 4 χρόνια καινούργιο αυτοκίνητο και να μην... νοιάζεσαι για το service αλλά και τα έξοδα από ασφάλειες, τέλη κ.ά. 

Ενδιαφέροντα στοιχεία για την AVIS στην Ελλάδα

  • Ο στόλος ξεπερνά τα 35.000 οχήματα…
  • Το 2018 η Avis προσέθεσε στο στόλο της 10.000 νέα οχήματα που αναλογεί στο 10% των συνολικών πωλήσεων της περασμένης χρονιάς…
  • Αύξησε κατά 20% τους πελάτες της στις υπηρεσίες μακροχρόνιων μισθώσεων (Leasing)…
  • Το 2018 συγκέντρωσε πάνω από 2 εκατομμύρια ημέρες ενοικίασης…
  • Διακρίθηκε στην αγορά ως η εταιρία με την υψηλότερη αξία για τους πελάτες (best-value-for-money) επιτυγχάνοντας για μία ακόμη χρονιά τον υψηλότερo δείκτη ικανοποίησης των πελατών της…

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης